Neler Yeni

arkadaşlar lütfen yardım edin çok fazla ağrım var

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
arkadaşlar merhabalar ben geçen hafta cuma günü kıl dönmesinden ameliyat oldum dün ve bugün gün içerisinde bir şey yoktu fakat şimdi acayip dayanılmayacak derecede ağrımaya başladı canımı acıtacak bir şey de yapmadım sizce neden olabilir

StarWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Ural
İlgilendiği Kategoriler
İşlemci, ekran kartı, müzik, futbol.
arkadaşlar merhabalar ben geçen hafta cuma günü kıl dönmesinden ameliyat oldum dün ve bugün gün içerisinde bir şey yoktu fakat şimdi acayip dayanılmayacak derecede ağrımaya başladı canımı acıtacak bir şey de yapmadım sizce neden olabilir
dikişlerin atıyor olabilir keserek yaptılarsa.

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dikişlerin atıyor olabilir keserek yaptılarsa.
keserrek yaptılar ve dikişlerin olduğu yerlerde böyle batma gibi ağrı ve acı var neden kaynaklanabiliyor olabilir çok fazla uykum var uyuyamadım ağrı yüzünden normal mi yoksa doktora mı gitmeliyim

NespaY

80+ Silver
keserrek yaptılar ve dikişlerin olduğu yerlerde böyle batma gibi ağrı ve acı var neden kaynaklanabiliyor olabilir çok fazla uykum var uyuyamadım ağrı yüzünden normal mi yoksa doktora mı gitmeliyim
Kesinlikle doktora gitmelisin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
..
bence de normal bir agrı degilse bir doktora görünmende fayda var

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,748
İsim
SANANE
Doktor knk. Biz yanlış bilgi verebiliriz.

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Doktor knk. Biz yanlış bilgi verebiliriz.
benim gibi bu ameliyattan olmuş birisi varsa o belki yardımcı olur diye düşünmüştüm normalde salı günü kontrolüm vardı ama doktor covid olmuş pazartesiye ertelediler

sadolas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
sadetdin yaman
en yakın acile git bro burdan kimse sana yardımcmı olamaz geçmiş olsun dikkat et kendine

ozan41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Ozan
benim gibi bu ameliyattan olmuş birisi varsa o belki yardımcı olur diye düşünmüştüm normalde salı günü kontrolüm vardı ama doktor covid olmuş pazartesiye ertelediler
Aynı ameliyatı oldum fakat lazer ile. Sana verebileceğim tek tavsiye sağlık sorunların ile alakalı teknoloji forumlarında çare aramaktansa hekimin ile görüşmen en sağlıklı yol olacaktır.

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
Seri Doktora Gitmelisin. Kötü bişey olabilir.

Top Bottom