Yardım Arkadaşlar Mini Klavye %60 Boy Önerir Misiniz?

tam sana göre bir önerim var
royal kludge rk61
gamakay mk61
beğenmezsen parasını ben veriyorum ikiside birbirinden güzel klavyeler banggoodda direk üretici satıyor güvenle ordan alabilirsin 1200'e geliyor ikiside daha iyisi imkansiz o fiyatta
Taksitle Steelseries Apex 3 TKL Gaming Klavye 1300 TL'ye Turkcell'den alsam mantıklı mı peki

Arkadaşlar mini klavye alacağım fakat ne alacağımı bilmiyorum öneri olarak bildiğiniz f/p klavye var mı?
Amazonda noname %60 mekanik red switch klavyeler bulunuyor. Öneri babında demesemde kendim kullanıyorum switchler kaliteli parasına göre. Aldığım model bu https://www.amazon.com.tr/İngiltere...nleyici/dp/B096SRYS6S/ref=lp_12602039031_1_10
alınır mı? alınır rgb ayarı vb var ve gün ışığında bile görünüyor. Biraz fason olsada o bütçede başka yok uygunsa al.

royal kludge rk61
gamakay mk61
beğenmezsen parasını ben veriyorum ikiside birbirinden güzel klavyeler banggoodda direk üretici satıyor güvenle ordan alabilirsin 1200'e geliyor ikiside daha iyisi imkansiz o fiyatta
yalnız taksitli alışveriş için dedim benim o kadar nakitim olsa hyperx alırım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Amazonda noname %60 mekanik red switch klavyeler bulunuyor. Öneri babında demesemde kendim kullanıyorum switchler kaliteli parasına göre. Aldığım model bu https://www.amazon.com.tr/İngiltere-Klavyesi-Aydınlatmalı-Gölgelenme-Önleyici/dp/B096SRYS6S/ref=lp_12602039031_1_10
alınır mı? alınır rgb ayarı vb var ve gün ışığında bile görünüyor. Biraz fason olsada o bütçede başka yok uygunsa al.
Teşekkürler kardeşim

yalnız taksitli alışveriş için dedim benim o kadar nakitim olsa hyperx alırım
ikiside hyperx'den çok daha iyi ama sen bilirsin. huntsman mini bakabilirsin belki indirimde o fiyata bulursun başkada çok bi seçeneğin yok tkl kabul edersen asus var

royal kludge rk61
gamakay mk61
RK61 3 mode al MK61 optik switch

Taksitle Steelseries Apex 3 TKL Gaming Klavye 1300 TL'ye Turkcell'den alsam mantıklı mı peki
O klavyeyi ben 750 ye sipariş ettim ki 650 ye düşüyor ara ara çok mantıksız olur.

Geri