RAM, CPU, GPU gibi parçaların çalıştıkları frekansı uygun değerlerde arttırıp çalışma performansına katkı sağlamak; saat aşımı, frekans arttırımı.Arkadaşlar overclock nedir nasıl yapılır çok bi bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.
Öncelikle forumda konu açan kimseyi aşağılayamazsınız.Dur, senin icin Google`da ariyim
googledaariyim.comRehber - [Outdated]Ryzen ClockTuner ile Tek Tıkla İşlemcinizin Overclock Performansını Öğrenin!
Uygulama Ryzen işlemcinize 1-2 işlem uygulayarak OC kapasitesini öğrenmemizi sağlıyor. Peki bunun için neye İhtiyacımız var: (İndirmek için isimlerine basın) Şartlar: B450 ve üstü anakart gerekir. Bazı B350 anakartlarda çalışmasa bile %85' inde çalışıyor. -Ryzen Master (Kapalı olsa da olur...forum.donanimarsivi.com
sakin ol. aşağılama mesajımın neresinde onu anlamadım.Öncelikle forumda konu açan kimseyi aşağılayamazsınız.
Burasında;sakin ol. aşağılama mesajımın neresinde onu anlamadım.
dostum "overclock nasıl yapılır?" sorusunun cevabını zaten internette bulamazsın. o yüzden sana rehber linki attım. gerçi konuyu açarken sen bu rehberlerin konularını zaten görmüş oluyorsun. overclock yapmayı ben de bilmiyorum @!Yardım Lazım! sağolsun uzun uğraşlar sonucunda hallettik.Knk burda bilmediğim için soruyorum sen gidip dalga geçer gibi Google'da aratıyorsun komik değil
googleye yazdığında ilk çıkan sonuç linki. çok sayıda video vb de var.
googleye yazdığında ilk çıkan sonuç linki. çok sayıda video vb de var.
Alıntıyı görüntüle bu da googleye yazınca çıkan ilk sayfa.