Arkadaşlar merhabalar. 1 hafta önce AMD 7500f Tray işlemci aldım. Oyunda Fps dalgalanması yaşıyordum. Fakat 15 günlük süreç dolmadan işlemcinin orjinalliğini ve garantisini sorgulamak istedim. Satıcı ile defalarca temasa geçtim. Seri numarasını istedi. Sonra dediki; Bunun Garanti teknik servisi Destek Bilişim'dir. dedi. 4-5 yeri aradım. Servise ulaşamadım. Yeniden satıcıya yazdım. Yeri Sancaktepede dedi. Açıkcası geçiştirdi.
En son dedimki bu servisin telefonu yokmu? Adresi yokmu? Sorun olsa nasıl göndercez. Bu ürün garantisiz dedim. Cevap vermedi. Ayrıyeten anakarta takılı halde fotoğrafını atıyorum. Üst iki bölmede boşluk var. Diğer 7500f ler ile aynı görüntüye sahip değil. Sanki işlemci yarım gibi. Ve tek çekirdek performansı düşük çıkıyor. Sizin yorumunuz nedir?
En son dedimki bu servisin telefonu yokmu? Adresi yokmu? Sorun olsa nasıl göndercez. Bu ürün garantisiz dedim. Cevap vermedi. Ayrıyeten anakarta takılı halde fotoğrafını atıyorum. Üst iki bölmede boşluk var. Diğer 7500f ler ile aynı görüntüye sahip değil. Sanki işlemci yarım gibi. Ve tek çekirdek performansı düşük çıkıyor. Sizin yorumunuz nedir?