Arkadaşlar Satıcı 7500f için Garanti Sorgulatamıyor.

Mehmet_5

80+
Reaksiyon skoru
22
Arkadaşlar merhabalar. 1 hafta önce AMD 7500f Tray işlemci aldım. Oyunda Fps dalgalanması yaşıyordum. Fakat 15 günlük süreç dolmadan işlemcinin orjinalliğini ve garantisini sorgulamak istedim. Satıcı ile defalarca temasa geçtim. Seri numarasını istedi. Sonra dediki; Bunun Garanti teknik servisi Destek Bilişim'dir. dedi. 4-5 yeri aradım. Servise ulaşamadım. Yeniden satıcıya yazdım. Yeri Sancaktepede dedi. Açıkcası geçiştirdi.
En son dedimki bu servisin telefonu yokmu? Adresi yokmu? Sorun olsa nasıl göndercez. Bu ürün garantisiz dedim. Cevap vermedi. Ayrıyeten anakarta takılı halde fotoğrafını atıyorum. Üst iki bölmede boşluk var. Diğer 7500f ler ile aynı görüntüye sahip değil. Sanki işlemci yarım gibi. Ve tek çekirdek performansı düşük çıkıyor. Sizin yorumunuz nedir?
eaü.webp

Arkadaşlar merhabalar. 1 hafta önce AMD 7500f Tray işlemci aldım. Oyunda Fps dalgalanması yaşıyordum. Fakat 15 günlük süreç dolmadan işlemcinin orjinalliğini ve garantisini sorgulamak istedim. Satıcı ile defalarca temasa geçtim. Seri numarasını istedi. Sonra dediki; Bunun Garanti teknik servisi Destek Bilişim'dir. dedi. 4-5 yeri aradım. Servise ulaşamadım. Yeniden satıcıya yazdım. Yeri Sancaktepede dedi. Açıkcası geçiştirdi.
En son dedimki bu servisin telefonu yokmu? Adresi yokmu? Sorun olsa nasıl göndercez. Bu ürün garantisiz dedim. Cevap vermedi. Ayrıyeten anakarta takılı halde fotoğrafını atıyorum. Üst iki bölmede boşluk var. Diğer 7500f ler ile aynı görüntüye sahip değil. Sanki işlemci yarım gibi. Ve tek çekirdek performansı düşük çıkıyor. Sizin yorumunuz nedir?Alıntıyı görüntüle
Bu işlemcide bir sorun yok orijinal bir işlemci (bazi sonradan çıkan modellerin sekli böyle)

İslemcide garanti olmaz gerek olmaz binde birdir oda seni bulmaz (inşallah)

Sistemin tam bilgisini atın sizin puaninin neden düşük olduğuna bakalım

cpu z paylasir misiniz bir de islemciye undervolt tarzı bir şey yaptınız mı?

Bu işlemcide bir sorun yok orijinal bir işlemci (bazi sonradan çıkan modellerin sekli böyle)

İslemcide garanti olmaz gerek olmaz binde birdir oda seni bulmaz (inşallah)

Sistemin tam bilgisini atın sizin puaninin neden düşük olduğuna bakalım
Msı B650m Gaming plus anakart
16 gb 6000 mhz ram (tek)
7500f
m2
750 w psu
3060 ti 8 gb 256 bit

160 ve 370 arası geziyor cs2 de.

Msı B650m Gaming plus anakart
16 gb 6000 mhz ram (tek)
7500f
m2
750 w psu
3060 ti 8 gb 256 bit

160 ve 370 arası geziyor cs2 de.
Cs2 de test etme zaten o stabilite olarak farklı bir olay zaten ayarlarini optimize etmen lazim

R23 indirip bana test sonucunu atın

(sahte islemciler sistemi bile açmaz bilgin olsun )

Cs2 de test etme zaten o stabilite olarak farklı bir olay zaten ayarlarini optimize etmen lazim

r23.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tek çekirdek düşük görünüyor. Yanılıyor muyum?

Pik noktalarida güzel termal değerlerinde çok güzel voltaj değerlerinde normal

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,006
Üyeler
184,092
Son üye
Trezzy
Geri