Neler Yeni

Çözüldü✓ Arkadaşlar selam powersupply ve mouse önerisi istiyorum sizden

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
knk şöyle bir gerçek varki elimdeki highpower500 den acilen kurtulmam gerekiyor bu bir gerçek attığın nxzt zaten güzel sade bende bir pc toplasam ya ışıksız yaparım yada full white beyaz ve mor ışıklı yaparım ama şuan elimde öyle bir bütçe yok bunun dışında.Asus olayını adamlar bana garanti belgesini vericek faturasınıda vericek garanti süreci devam edicek 10 yıllık garantisi yani ? o kısmı anlamadım sadece
Kanka ne diyeceğimi cidden bilmiyorum. Çok istiyorsan birini döndürmek imkansızdır. Bir çok kez deneyim ettim. Bir keresinde arkadaşım ıphone 7 alacaktı. Demiştim o fiyata buu al falan, çocuk kabul etmişti fakat bir hafta sonra yeni ıphone 7 sini bana gösterdi. İçinden geleni al kanka, bilmeyen biri de değilsin zaten, pişman olmazsın hiç bir şekilde, merak etme. Seçeneklerin o kadar da saçma değil.

yrdmpls

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Mameti başçık
Kanka ne diyeceğimi cidden bilmiyorum. Çok istiyorsan birini döndürmek imkansızdır. Bir çok kez deneyim ettim. Bir keresinde arkadaşım ıphone 7 alacaktı. Demiştim o fiyata buu al falan, çocuk kabul etmişti fakat bir hafta sonra yeni ıphone 7 sini bana gösterdi. İçinden geleni al kanka, bilmeyen biri de değilsin zaten, pişman olmazsın hiç bir şekilde, merak etme. Seçeneklerin o kadar da saçma değil.
Seni anlıyor ve saygı duyuyuyorum tamamen hiç şüphe yok sen diyorsunki git 550 al işini görür bende aynı kafadayım ama zaten onun içinde ödeyeceğim min tutar 1.5k oda bu sistemi kaldırsın diye bunun yerine 3.5k verip senin sistemi alıp yada başka bir psu alıp artık 4080 de alsam psu derdim kalmıcak şekilde ayarlıcam yani ömürlük işlemci her seferinde yükseltilebilir anakart yada ram yada ssd ama bunu alıcam bir daha psu muhabetti açmak istemiyorum yani şey kafasındayım bir iş olucaksa tam olsun bir daha dönmeyeyim kafasındayım örnek vermek gerekirse klavye apex5 aldım ışıklı geçe kör olduğum için ama sesi çok rahatsız etti ama yinede memnunum keyfi yapmak istersem modüler bir tkl tarzı yada full bir yurt dışından klavye almayı hedefliyorum hamur gibi ses çıkartan örn: elimdeki logitech m222 klavye+mouse.Klavyede tek şikayetim sesli olmasaydı onuda almadan önce daktilo gibi sese hastaydım ama belli bir yerden sonra beynim almadığı için arasıra kullanıyorum beki zamanım olursa benim apex5de söker modüler hale getiririm sonuç olarak yapacak teknik bilgiye sahibim allaha şükür :D bunun dışında logitech g502 olayıda tek seferlil alma taraftarrıyım ve yükseltirsem param olunca kablosuz versiyonuna geçiş yaparım onun dışında bir hedeflim yok psuda bu şekil ama onu modifiye edemem zaten minnacik kartın üzerine montaj söksem yükseltmek istesem bile diğer dirençtir odur budur değiştirmem gerekicek riskli o yüzden bunu alayım bitsin kafasındayım platinyum yada titanyum alıcak daha toto bende yok +80gold işimizi görür.Ama sohbet için teşekkür ediyor ve bunu göz önünde bulunduracağımdan emin olabilirsin :D alım işlemini yaptıktan sonra bilgilendirme ile sana geri dönüş yaparım buraya bunu aldım şunu yaptım diye bakalım :D
Tekrardan herkese teşekkür ederim arkadaşlar verdiğiniz bilgilerden ve zaman ayırdığınız için

yrdmpls

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Mameti başçık
Kanka asus biraz bana şımarık çocuk havası veriyor nedense :D Ayrıca 2. el piyasasına da pek güvenmiyorum. 0 bir kaliteli marka psu almak varken neden daha fazla para verip hem garantiden olup hem riske giresin ki? Kimse sorarsanız sorun bu parçalara (çok daha iyi parçalara bile) Bu kadar pahalı bir psu almak cidden saçma. Özellikle piyasada daha kaliteli (bence) var iken gidip ne peformansa ne de başka bir şeye faydası olmayacak gereksiz pahalı bir psu almak saçma geliyor bana. Sana buradan karışamam ama dediğim gibi. Önerdiğim deep cool marka psu bu forumda sayısız kez önerildi, sorun çıksa emin ol burayı ateşe verirlerdi. (bir çok kişi de banlanırdı muhtamelen) Güvebileceğin bir psu olduğuna sana güvence verebilirim. Tek bir kötü yanı var bahsetmezsem olmaz, modüler değil. Bu kadar ama, onun dışında kötü bir yanı yok yani. Şöyle bahsedeyim sana. 4070tı ve ryzen 7 7600 lü bir sistem bile 600 watt ile beslenebilir. O yüzden çok takma kafana psu olayını. Ben de zamanında çok taktım, gtx 1080 almıştım, yanına da 1000w psu. Demiştim ki ulan ben buna ne yükseltmeler yaparım falan, hala 1080 kullanıyorum. Umarım sende farklı olur ama diyeceğim şu ki 750 watt zaten aşırı aşırı fazla bile bu sistem için, seninkine 550w bile yeter. Yani sana yetecek olan değil, çok daha fazlası bile 750 w. 850 de biraz abartı oluyor bence.
seasonic hakkında ne düşünüyorsun başkan asıl onu sormayı unuttum pc hocası bir liste atmış sence ne kadar doğru
1684878531065.png

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
seasonic hakkında ne düşünüyorsun başkan asıl onu sormayı unuttum pc hocası bir liste atmış sence ne kadar doğru Alıntıyı görüntüle
Diğer markalara bakınca kalitesiz bir marka bile yok. Pc hocası diyorsa doğrudur kankam. İlk sıraya koyduysa ben gözüm kapalı givenirdim. Ayrıca internet sitesi aşırı kaliteli gözüküyor. Şu anda detaylı bakamam kankam finaller var malum :)

yrdmpls

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Mameti başçık
Diğer markalara bakınca kalitesiz bir marka bile yok. Pc hocası diyorsa doğrudur kankam. İlk sıraya koyduysa ben gözüm kapalı givenirdim. Ayrıca internet sitesi aşırı kaliteli gözüküyor. Şu anda detaylı bakamam kankam finaller var malum :)
Brom son bir soru soracağım sana psu hallettim asus aldım çünkü indirimde bir model yakaladım aldığım gibi indirim bitti üzerine 2 k daha koydu bu indirimi görmeseydim nzxt yi almıştım sepetteydi mouse için logitech g 502 wireless olayına baktım agam birde steelseries aerox 6 var wireless g502 den 500 aşağıda fikir verebilirmisin senide çok zahmete soktum ama finallerde başarılar o7

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
Brom son bir soru soracağım sana psu hallettim asus aldım çünkü indirimde bir model yakaladım aldığım gibi indirim bitti üzerine 2 k daha koydu bu indirimi görmeseydim nzxt yi almıştım sepetteydi mouse için logitech g 502 wireless olayına baktım agam birde steelseries aerox 6 var wireless g502 den 500 aşağıda fikir verebilirmisin senide çok zahmete soktum ama finallerde başarılar o7
Mouse klavye konusunda pek bilgili sayılmam fakat şundan eminim, fps oyunu oynayacaksan bu iki seçenek arasından steelseries, normal günkük kullanım ve hikayeli oyun oynayacaksan logitech. Fps oyunları için steelseries in bu modelinden daha iyi mouselar var, mesela glorious model o veya d. Wireless alman süper olur bence kankam, aşırı büyük rahatlık.

yrdmpls

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Mameti başçık
Mouse klavye konusunda pek bilgili sayılmam fakat şundan eminim, fps oyunu oynayacaksan bu iki seçenek arasından steelseries, normal günkük kullanım ve hikayeli oyun oynayacaksan logitech. Fps oyunları için steelseries in bu modelinden daha iyi mouselar var, mesela glorious model o veya d. Wireless alman süper olur bence kankam, aşırı büyük rahatlık.
dediğim gibi g502 wireless ve aerox 5 ile arasında git gel yapıyorum aerox 5 olabilir bir sürü delik ve kablolu falan var hemde klavye ile eşit olur ama diğer yöndede g502 wireless var oda büyük tuş atamaları biraz ağır ama infinite scrool yada baş parmağı desteği falan var aga bilmiyorum kararsız kaldım ikisi arasında

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
dediğim gibi g502 wireless ve aerox 5 ile arasında git gel yapıyorum aerox 5 olabilir bir sürü delik ve kablolu falan var hemde klavye ile eşit olur ama diğer yöndede g502 wireless var oda büyük tuş atamaları biraz ağır ama infinite scrool yada baş parmağı desteği falan var aga bilmiyorum kararsız kaldım ikisi arasında
Ağır değil kankam bence, hafif sayılmaz ama ağır değil.

Top Bottom