Arkadaslar sharkoon goldzero 650 80 plus

cubey

80+
Reaksiyon skoru
43
Merhabalar ben bu psu baglantisinu bilmiyorum nasıl yapacağım yardımcı olabilecek var mı acaba ?

Sistemin ne? Yeni aldıysan iade etmeni ve daha kaliteli bir psu almanı öneririm. Korumaları eksik. İyi bir psu değil. Değiştiremem diyorsan da anlamadığın yerlerin kabloların fotoğrafını at öyle yardımcı olalım.

Sistemin ne? Yeni aldıysan iade etmeni ve daha kaliteli bir psu almanı öneririm. Korumaları eksik. İyi bir psu değil. Değiştiremem diyorsan da anlamadığın yerlerin kabloların fotoğrafını at öyle yardımcı olalım.
700 TL'ye aldım cpu ya bağlanacak kabloyu bulamadım hiç 4 lu şu yok en küçük 6 slotlu var giriş
Sistemim ryzen3 3200g
Biostar a320mh

Apu sistem için sorun olmaz o zqmqn kalsın.
Anakart cpu güç bağlantısı 4pin mi? Kabloların üzerinde yazar CPU ya da EPS diye. 4+4 8 pin olabilir.

Pcı-e olan 6+2 kablolar ekran kartına.

Apu sistem için sorun olmaz o zqmqn kalsın.
Anakart cpu güç bağlantısı 4pin mi? Kabloların üzerinde yazar CPU ya da EPS diye. 4+4 8 pin olabilir.
Kasa fan kablolarını da sataya takıyorum değil mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Perıpherala ney takacağım

16543388020472725055873146798857.jpg

Nereye takacağım o kaoyu hacım

Son düzenleme:
Sisteminin ihtiyacına göre sata flopy ya da molex kablolarını bağlayacaksın. İhtiyacın yoksa bir şey takmana da gerek yok.
Daha önceden dedim sistem bilgilerini yaz. Kasanı fanını vs bilmeden yardımcı olamam.

Ryzen 3 3200 g
Biostar a320mh 6.7 versiyon
Biostar 240 GB ssd
Sapphare rx6500xt 4 GB taktım suanlık çalıştı şuan format atıyorum

İnşallah çalıştırır ekran kartını

Çalıştırmaması için bir sebep yok bağlantıları doğru yaptıysanız.

Güç kaynağından peripherals yazan yere Sata güç kablosunu takıp sonra da diğer ucunu sata SSD'ye bağladın değil mi

Çalıştırmaması için bir sebep yok bağlantıları doğru yaptıysanız.

Güç kaynağından peripherals yazan yere Sata güç kablosunu takıp sonra da diğer ucunu sata SSD'ye bağladın değil mi
Sata yazan yere bağladım oradan ssd ye bağladım ama 🤔

Geri