BedirhanEfe
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Açtınmı aga açmadıysan ben açayım?Ben bunun konusunu açarım.
Açtınmı aga açmadıysan ben açayım?Ben bunun konusunu açarım.
Yok, açabilirsin istersen.Açtınmı aga açmadıysan ben açayım?
Açayım AgaYok, açabilirsin istersen.
Elran kartı olarak şu anda çok bişi alınamıyor stok problemi üst düzey tavsiyem 2. El Rx 460 alıp beklemeniz olacaktır 8gb ram 350 desek 1650 kalır bu paraya 2. El 1050ti almak bile zor şu anda ama yine 2. Elden Gtx 1650s yada Rx570 denk getirmeyi deneyebilirsin2000
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aerocool VX Plus 400W Güç Kaynağı (AE-VXP400) Fiyatı
Aerocool VX Plus 400W Güç Kaynağı (AE-VXP400) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.comMesaj otomatik birleştirildi:
@baltazar @G.P.U Hocam önerilerinizi bekliyorum
hocam rx550 650 TL sıfırElran kartı olarak şu anda çok bişi alınamıyor stok problemi üst düzey tavsiyem 2. El Rx 460 alıp beklemeniz olacaktır 8gb ram 350 desek 1650 kalır bu paraya 2. El 1050ti almak bile zor şu anda ama yine 2. Elden Gtx 1650s yada Rx570 denk getirmeyi deneyebilirsin
Rx 550 çok tavsiye etmem ama istersen alabilirsin ama 1080p de çok iş yapmayan bir karthocam rx550 650 TL sıfır
hocam valorant ve csgo gibi oyunlarda ortalama kaç fps alırım?Rx 550 çok tavsiye etmem ama istersen alabilirsin ama 1080p de çok iş yapmayan bir kart
Valoranta eğer sorun çıkmazsa 50 en düşük alırsın 100 ün üstüne çıkarsınhocam valorant ve csgo gibi oyunlarda ortalama kaç fps alırım?
hocam geleceğe dönük olsun yani 2,3 yıl sonra upgrade edebileyimValoranta eğer sorun çıkmazsa 50 en düşük alırsın 100 ün üstüne çıkarsın
Cs de hemen hemen aynı diyebiliriz
hocam geleceğe dönük olsun yani 2,3 yıl sonra upgrade edebileyim
hocam geleceğe dönük olsun yani 2,3 yıl sonra upgrade edebileyim
O zaman sıkıntı çekmezsinhocam geleceğe dönük olsun yani 2,3 yıl sonra upgrade edebileyim
tamam hocamO zaman sıkıntı çekmezsin
teşekkürlertamam hocam
Hiç önemli değil yardımcı olduysak ne mutlu bizetamam hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkürler
reaksiyon vermezsek olmazzzzHiç önemli değil yardımcı olduysak ne mutlu bize