Neler Yeni

ARKADAŞLAR SİZCE BU ÜRÜN ALINIR MI YOKSA DİĞER KAMPANYALARI BEKLİYİMİ?

ardatrnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Arda Turan
bence bekle bu monitör alınmaz bu fiyata bu pahalı

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Doğukan Barut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ardatrnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Arda Turan
markayı bilmiyorum knk, 60 hz monitörüm var bi çağ atlama istiyorum ve ayarlanabilir boyutlu lazım bana ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

bekliyimi knk gelir mi daha iyileri
ya bir şey alacaksan şuan alman daha mantıklı olur senin isteğin ne peki monitörden beklentin

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,543
İsim
Arda Eren Aslan

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Doğukan Barut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ya bir şey alacaksan şuan alman daha mantıklı olur senin isteğin ne peki monitörden beklentin
knk videocu fotocuyum ben, ayrıca oyun manyağıyım yüksek hz ve ayarlanabilir boyda istiyorum renkler dolu dolu olsun istiyorum

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete
markayı bilmiyorum knk, 60 hz monitörüm var bi çağ atlama istiyorum ve ayarlanabilir boyutlu lazım bana ya

bekliyimi knk gelir mi daha iyileri
Lenovoda pivot mevcut ve gamebooster çok kötü bir marka gamebooster nasıl bir marka ürünleri nasıl diye araştırın dediğim şeyi anlarsınız benim önerdiğim model forumda oldukça popüler bu fiyata alınabilir

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Doğukan Barut
bence itopyaya girme bekle daha güzeli gelir bu günlerde itopya şikayetleri var
geçen aldım mis gibi aoc monitör, iptal ettiler sistemde sıkıntı varmış, ee düzeltin sorunu dedim böyle bir hizmet vermiyorlarmış

Lenovoda pivot mevcut ve gamebooster çok kötü bir marka gamebooster nasıl bir marka ürünleri nasıl diye araştırın dediğim şeyi anlarsınız benim önerdiğim model forumda oldukça popüler bu fiyata alınabilir
lenovo monitör hiç kullanmadım valla, genelde gigaybyte msi kullandım bir de asus

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Mete
geçen aldım mis gibi aoc monitör, iptal ettiler sistemde sıkıntı varmış, ee düzeltin sorunu dedim böyle bir hizmet vermiyorlarmış

lenovo monitör hiç kullanmadım valla, genelde gigaybyte msi kullandım bir de asus
Kanka Lenovo güvenilir bir marka foruma konusunu aç lenovo 180 hz alınır mı diye çoğu kişi alınırder fakat gamebooster'ın herhangi bir ürünü alınır mı de birçok kişi hayır der Lenovo nasıl bir marka diyorsun gamebooster alıyorsun sencede saçmalık yok mu hep msı falan kullandıysanda üzmez tatmin eder

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Doğukan Barut
Kanka Lenovo güvenilir bir marka foruma konusunu aç lenovo 180 hz alınır mı diye çoğu kişi alınırder fakat gamebooster'ın herhangi bir ürünü alınır mı de birçok kişi hayır der Lenovo nasıl bir marka diyorsun gamebooster alıyorsun sencede saçmalık yok mu hep msı falan kullandıysanda üzmez tatmin eder
alacağım monitörü ana ekran yapacam evdeki 75 hz de yan ekran olacak hani almışken 500 600 den kaçmadan daha sağlam bir şey mi arasam diye düşünüyorum

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyunları, Bilgisayar Donanımları, Yazılım-Programlama, Kitap Okumak vs.
Kötü monitör. Bunu al
Bu monitor cok iyi ve Lenovo kaliteli bilindik marka. Saticisi da Hepsiburadanin kendisi. Bunu alabilirsiniz bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,150
Üyeler
159,581
Son üye
MarcelGerard7
Top Bottom