Neler Yeni

Arkadaşlar sizce hala oyun için pc toplamak mantıklı mı?

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Arkadaşlar biliyorsunuz ki yakın zamanda geforce now servisi çıktı ve bu konuya kimsenin dğeinmediğini gördüm googleye girebilen bir bilgisayar ile oyun oynayabiliyorken hala mantıklı mı sizce toplama oyun bilgisayarı?

Loxerith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Mantıklı

Swanz

80+ Bronze
Mantıklı Türkiye koşullarında.

vlkn54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
volkan öztürk
Arkadaşlar biliyorsunuz ki yakın zamanda geforce now servisi çıktı ve bu konuya kimsenin dğeinmediğini gördüm googleye girebilen bir bilgisayar ile oyun oynayabiliyorken hala mantıklı mı sizce toplama oyun bilgisayarı?
Ben buraya kayıt olmaya çalıştım dün, hata aldım sorun mu var ?

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Dünden beri tüm teknoloji Youtuber'ları video yapıyor, nasıl kimse değinmedi? :)
Resmi olarak çıkış yaptığında göreceğiz. En az 50 mbps sabit hız verebilen bir internet lazım deniyor ve bu çoğu kişide yok.
Online oyunlarda ise gecikme büyük sorun. Bence henüz oyun sistemlerinin yerini alabilecek kadar gelişmiş bir hizmet değil.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mantıklı çünkü pc ile yapabileceğin oyundan başka birsuru şey var.
sade oyun için toplanılan şeylerden bahsettim zaten grafik tasarım veya render gibi şeyler dışında düşük pc yeterli oluyor

vlkn54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
volkan öztürk
Soruya gelecek olursa sadece oyun oynamak için sistem toplamak artık mantıklı değil bence.

cosinuss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Ali Küçük
Mantıklı.Geforce Now iyi internet olmadığı sürece çok işe yaramaz ve kendi oyun bilgisayarın gibi sürekli girmiyorsun sürekli sende olmuyor.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Mantıklı. Geforce Now iyi bir internet olmadığı sürece bir işe yaramaz.
Mantıklı Türkiye koşullarında.
altyapı var ise internet daha mantıklı gibi geliyor
Dünden beri tüm teknoloji Youtuber'ları video yapıyor, nasıl kimse değinmedi? :)
Resmi olarak çıkış yaptığında göreceğiz. En az 50 mbps sabit hız verebilen bir internet lazım deniyor ve bu çoğu kişide yok.
Online oyunlarda ise gecikme büyük sorun. Bence henüz oyun sistemlerinin yerini alabilecek kadar gelişmiş bir hizmet değil.
forumdan bahsetmiştim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mantıklı.Geforce Now iyi internet olmadığı sürece çok işe yaramaz ve kendi oyun bilgisayarın gibi sürekli girmiyorsun sürekli sende olmuyor.
paralı modu alırsan sürekli sende oluyor

Flamesa

80+ Silver
Iyi güzel oynatıyor da o pcnin önünde olması bir başka ya bence

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Iyi güzel oynatıyor da o pcnin önünde olması bir başka ya bence
ben de öyle düşünüyorum ama SADECE VE SADECE oyun için pc toplamak zaten baştan aşşağı saçma geliyor artık nedense

Top Bottom