Neler Yeni

Arkadaşlar sizce hala oyun için pc toplamak mantıklı mı?

¥usuff

80+ Silver
sade oyun için toplanılan şeylerden bahsettim zaten grafik tasarım veya render gibi şeyler dışında düşük pc yeterli oluyor
tamam geoforce now dan dolayı pc toplamadın eskisiyle yetiniyorsun hdd veya ssd hızı monitör kalitesi klavye mouse onları geoforce now karşılamıyor ve geoforce now için iyi bir internet lazım

abcd1234

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Mantıklı. Geforce Now tepki süresi çok geç. Rekabetçi oyunlarda sıkıntı.

rech

80+ Bronze
Arkadaşlar biliyorsunuz ki yakın zamanda geforce now servisi çıktı ve bu konuya kimsenin dğeinmediğini gördüm googleye girebilen bir bilgisayar ile oyun oynayabiliyorken hala mantıklı mı sizce toplama oyun bilgisayarı?
Hala pc toplanmalı çoğu kişinin interneti geforce nowda oyun oynayabilcek kadar iyi değil ve SANIRIM atıyom cs oynucaz ama pcde yüklü olması gerek veya kütüphanede olmak gerekyior.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Hala pc toplanmalı çoğu kişinin interneti geforce nowda oyun oynayabilcek kadar iyi değil ve SANIRIM atıyom cs oynucaz ama pcde yüklü olması gerek veya kütüphanede olmak gerekyior.
evet mesut çevikde görmüştüm bu bilgiyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

tamam geoforce now dan dolayı pc toplamadın eskisiyle yetiniyorsun hdd veya ssd hızı monitör kalitesi klavye mouse onları geoforce now karşılamıyor ve geoforce now için iyi bir internet lazım
hocam onu yeni pc alsan da pc yi satan yer vermezki klavye mouse kulaklığı sen ayrı alacaksın yine

¥usuff

80+ Silver
evet mesut çevikde görmüştüm bu bilgiyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam onu yeni pc alsan da pc yi satan yer vermezki klavye mouse kulaklığı sen ayrı alacaksın yine
geoforce now da oyun yok kendin indirmelisin krack yok o pc yanında durunca veren mutluluk yok.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
geoforce now da oyun yok kendin indirmelisin krack yok o pc yanında durunca veren mutluluk yok.
aynen o hissiyat var bir de dimi mesela rgb olmayan bir pc nedense çok iyi gelmiyor beynimizi kandıramıyoruz o yüzden hala mantıklı olabilir,

Flamesa

80+ Silver
ben de öyle düşünüyorum ama SADECE VE SADECE oyun için pc toplamak zaten baştan aşşağı saçma geliyor artık nedense
Sanırım ücretli üyeliktede saat sınırlaması var. Sadece oyun için alınabilir alip denemek lazım nasıl hissiyat verdigine göre karar verirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,481
Üyeler
162,005
Son üye
BarON__
Top Bottom