Neler Yeni

Arkadaşlar sizce uygun mu?

Asusa sizce gerek var mı ?

• https://www.sinerji.gen.tr/gigabyte-b450m-s2h-3600mhz-oc-RGB-m2-am4-matx-anakart-p-28537

• https://www.sinerji.gen.tr/asus-tuf-gaming-b450m-pro-s-4400mhz-oc-RGB-m2-am4-matx-anakart-p-37179

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
Gıgabyte iyi diye biliyorum zotac ona göre sanki daha kötü hatalı derken anlamadım
Windforce serisi ısınıyor diye duymuştum markaya göre değil modele ve incellemelerine bakın

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
3600X şart değil ana kart yükseltilebilir neden mi? "2070 SUPER KULLANILIYOR ZEKİ ARKADAŞIM 3600 DE KEZA BU RX 570 VEYA 1650S SİSTEMİ DEĞİL OKEY" ha illa isteniyorsa alınır üzmez ama daha iyisi varken saçma @NwB"Rolls"Royce

En İyi Cevap
2
3600X şart değil ana kart yükseltilebilir neden mi? "2070 SUPER KULLANILIYOR ZEKİ ARKADAŞIM 3600 DE KEZA BU RX 570 VEYA 1650S SİSTEMİ DEĞİL OKEY" ha illa isteniyorsa alınır üzmez ama daha iyisi varken saçma @NwB"Rolls"Royce
Sen ekran kartına göre mi seçiyorsun anakartı ?
Ha yada şöyle sorayım,s2h'ın bu sisteme eksilerini detaylı bir şekilde vermeni istiyorum.

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Sen ekran kartına göre mi seçiyorsun anakartı ?
Ha yada şöyle sorayım,s2h'ın bu sisteme eksilerini detaylı bir şekilde vermeni istiyorum.
Sen neye göre seçiyorsun bir dahakine de 1200 af rx550 sisteme b550M pro mu önereceksin? Her anlamda daha iyi ana kartlar var bundan neyin fanlığını yapıyorsun anlamıyorum?

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Sana soru sordum,bana neden bu sisteme s2h takılmayacağını söyle,zart zurt konuşma.
Bak ya cevabın sorunda gizli anlamıyor musun o özellikte bir ana kart bu özellikte bir sisteme az gelir İşlemci VRM leri 3600 için şimdilik yeterli olsa bile (Ki tam olarak yeterli sayılmaz onlardan çok daha iyileri var) bir upgrade de yetmeyecek pasif soğutması ekran kartı + işlemciye OC yapılırsa düşük kalacak 2 channel var ram tarafında bu da geleceğe yönelik değil. Kendisi ortalama bir ana kartken sistem onun üstünde ve bu sayabileceklerimden sadece bir kaçı artık boş yapma bilmediğin konuda fan boyluk yapıp milleti dellendirme uzayacaksan uza uzamayacaksan da dediğim gibi "BOŞ YAPMA". Son kez söylüyorum fan boy olma benim sistemim tam olarak şu: 3300X, 1650S, B450M-S2H, 8GB RAM ve beni tabii ki de sıkıntısız idare ediyor çünkü güzel ancak benim 2070S gibi bir ekran kartı alacak bütçem ve 3600X gidip B450M-S2H almam anlıyor musun? Güzel olmadığı için değil o sisteme daha yüksek bir ana kart gider @NwB"Rolls"Royce

Son düzenleme:
En İyi Cevap
2
Bak ya cevabın sorunda gizli anlamıyor musun o özellikte bir ana kart bu özellikte bir sisteme az gelir İşlemci VRM leri 3600 için şimdilik yeterli olsa bile (Ki tam olarak yeterli sayılmaz onlardan çok daha iyileri var) bir upgrade de yetmeyecek pasif soğutması ekran kartı + işlemciye OC yapılırsa düşük kalacak 2 channel var ram tarafında bu da geleceğe yönelik değil. Kendisi ortalama bir ana kartken sistem onun üstünde ve bu sayabileceklerimden sadece bir kaçı artık boş yapma bilmediğin konuda fan boyluk yapıp milleti dellendirme uzayacaksan uza uzamayacaksan da dediğim gibi "BOŞ YAPMA".
Yazdığın tüm cümleler tamamen sallama.
Konuşma stilinden bile belli maks 12 yaşında olup bir şey bilmediğin.
Farkında mısın bilmiyorum ama en çok oc yapılan anakartlardan biri.
Ryzen 9 3900x +2080 super sistem toplamıyorsun ki x570 çipsetli anakart alasın.
Mosfetleride gayet yeterli, 10/10 bir anakart.
Bu arada çok bilmiş hanım,öner bir anakart herkes görsün cahilliğini.
Daha sharkoon psu'nun kalitesini bilmiyorsun gelmiş burda benle sidik yarışına giriyosun.
Mesaj/reaksiyon sayından belli ne kadar cahil olduğun.

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Uygunsuz davranış
Yazdığın tüm cümleler tamamen sallama.
Konuşma stilinden bile belli maks 12 yaşında olup bir şey bilmediğin.
Farkında mısın bilmiyorum ama en çok oc yapılan anakartlardan biri.
Ryzen 9 3900x +2080 super sistem toplamıyorsun ki x570 çipsetli anakart alasın.
Mosfetleride gayet yeterli, 10/10 bir anakart.
Bu arada çok bilmiş hanım,öner bir anakart herkes görsün cahilliğini.
Daha sharkoon psu'nun kalitesini bilmiyorsun gelmiş burda benle sidik yarışına giriyosun.
Mesaj/reaksiyon sayından belli ne kadar cahil olduğun.
Alla alla silinmiş.

Son düzenleme:
En İyi Cevap
2
Bak ben ağır konuşurum zorlama... Zorlama diyorum anlatabildim mi? Söylediğin 3 şeyin 2'di boş ve yalanken zorlama şansını ha sen sistem toplarekn beynindeki 3 bozuk hücrenin oluşturduğu kanser fan boyluğunla (ki fazlası yok sende 3 tanesi aralarında transfer yapıp duruyor belli) alırsın yürü işine boş yapma.
Verdiğim cevaba cevabın olmadığı için 7.sınıf lafları kullanıyosun,cidden yazık kafana senlemi tartışmaya girdim ben hahahahhahaha........

En İyi Cevap
2
Şimdi sıra bende değil mi?
-Yazdığın tüm cümleler tamamen sallama.
+Bildiklerin bilmediklerinin yarısı bile olmadığı için VRM nedir channel nedir bilemezsin haklısın bu yazımı anlamaman normal "İşlemci VRM leri 3600 için şimdilik yeterli olsa bile (Ki tam olarak yeterli sayılmaz onlardan çok daha iyileri var) bir upgrade de yetmeyecek pasif soğutması ekran kartı + işlemciye OC yapılırsa düşük kalacak 2 channel var ram tarafında bu da geleceğe yönelik değil. Kendisi ortalama bir ana kartken sistem onun üstünde ve bu sayabileceklerimden sadece bir kaçı"
-Farkında mısın bilmiyorum ama en çok oc yapılan anakartlardan biri.
+Bu cümlen sadece 2 ana kart bildiğin tezimi kanıtlamak için yeterlidir ha? En çok oc yapılan kartlardan biri :D sen a320 chipsete de oc denemişsindir kesin :).
-Ryzen 9 3900x +2080 super sistem toplamıyorsun ki x570 çipsetli anakart alasın.
+***** mısın sen? İddaamı doğrulamak için elinden geleni yapıyorsun da... Bildiğin 2 anakart var hani hatırla...
-Mosfetleride gayet yeterli, 10/10 bir anakart.
+giriş-orta seviye bir anakarta bu yorumu yapıyorsun hala gülmekten katılıyorum.
-Bu arada çok bilmiş hanım,öner bir anakart herkes görsün cahilliğini.
+Ah bi yerlerine sokarsın canım MSI B450 Pro Carbon, Tomahawk MAX, TUF Plus gaming... Bunlar B450 chipsetli bazı ana kartlar öğren he cahilliğin yeri göğü inletecek düzeyde.
-Daha sharkoon psu'nun kalitesini bilmiyorsun gelmiş burda benle sidik yarışına giriyosun.
+Söylediğimden bunu anladın ya senin beynine ***** psu yu bilmiyorum 2 dakika göz atıp çıktım kaliteliyse alınır diyorum beynin yok ki anlayasın...
-Mesaj/reaksiyon sayından belli ne kadar cahil olduğun.
+Bunu senin gibi bir NEW in söylemesi içler acısı... Yaşını belli etmiyorsun ancak beyin yaşın ortada...
New mi ? 4.hesabım ama sen bilirsin.
Giriş seviyesi diyorsun,biraz araştırırsan 2080s'li sistemlerde bile kullanıldığını göreceksin.
Şimdi bu başka bi yerden aldığın saçma bilgilerle yürü git technopata !

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,346
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
New mi ? 4.hesabım ama sen bilirsin.
Giriş seviyesi diyorsun,biraz araştırırsan 2080s'li sistemlerde bile kullanıldığını göreceksin.
Şimdi bu başka bi yerden aldığın saçma bilgilerle yürü git technopata !
4. hesabım derken?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,476
Üyeler
164,679
Son üye
oyuncuman
Top Bottom