NwB"Rolls"Royce
80+
- En İyi Cevap
- 2
önceki aylarda hesaplarım vardı ban bitmesini bekliyorum,yasak mı yoksa ?4. hesabım derken?
önceki aylarda hesaplarım vardı ban bitmesini bekliyorum,yasak mı yoksa ?4. hesabım derken?
Yeni hesap açıp geleceksen neden ban atalım dostum?önceki aylarda hesaplarım vardı ban bitmesini bekliyorum,yasak mı yoksa ?
Telafi için yeni hesap açıyorum.Yeni hesap açıp geleceksen neden ban atalım dostum?
O psuyu kesinlikle değiştir. Anakart konusunda @KeremMm yardımcı olsun, ben yanlış yönlendirmeyeyim.Arkadaşlar bir şey sorduk konu çok farklı yere gitti laf dalaşına girmeye gerek yok burada bana faydası dokunacak insanlar lazım biraz sonra sipariş vereceğim bu sistemde gereksiz veya kötü olarak gördüğünüz bir bileşen var mı
Birde bu sisteme bakmanızı istiyorumArkadaşlar bir şey sorduk konu çok farklı yere gitti laf dalaşına girmeye gerek yok burada bana faydası dokunacak insanlar lazım biraz sonra sipariş vereceğim bu sistemde gereksiz veya kötü olarak gördüğünüz bir bileşen var mı
Bu sistem aşırı pahalı. Unlost'un sistemlerini önermem, resmen kazık.Birde bu sisteme bakmanızı istiyorum
Unlostun sistemleri hakkında genel böyle bi düşünce var ama bileşenler sinerjininkinden daha kaliteli niye böyle bir düşünce var bilmiyorumBu sistem aşırı pahalı. Unlost'un sistemlerini önermem, resmen kazık.
Bu nasıldır 650w yeterli olur muO psuyu kesinlikle değiştir. Anakart konusunda @KeremMm yardımcı olsun, ben yanlış yönlendirmeyeyim.
Bu psu iyidir ve yeterli olur.Unlostun sistemleri hakkında genel böyle bi düşünce var ama bileşenler sinerjininkinden daha kaliteli niye böyle bir düşünce var bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu nasıldır 650w yeterli olur mu
Diğeri daha pahalı ama bunu önerdin güvenmeli miyimBu psu iyidir ve yeterli olur.
Powerboost psular çok kalitesizdir. Asla almayın. Sharkoon orta seviye bir markadır. Bu powerboost psular yüzünden sisteminiz çöp bile olabilir, forumda kime sorsan aynı şeyi söyler.Diğeri daha pahalı ama bunu önerdin güvenmeli miyim
Ya peki bu anakart konusunda anakart iyi mi sence ilk sistemde gıgabyte nın vardı ben daha iyisi olsun diye 400 lira fark verip diğerini seçtim sence yeterli ve güzel mi ileride upgrade etmek için uygun muPowerboost psular çok kalitesizdir. Asla almayın. Sharkoon orta seviye bir markadır. Bu powerboost psular yüzünden sisteminiz çöp bile olabilir, forumda kime sorsan aynı şeyi söyler.