bu sisteme bu ana kart biraz düşük.4000mhz bellek taktığında anakart frekansında çalışır.
Yani boşa para.
bu sisteme bu ana kart biraz düşük.4000mhz bellek taktığında anakart frekansında çalışır.
Yani boşa para.
Güldürme beni.bu sisteme bu ana kart biraz düşük.
İşlemciyi neden daha kötü bir şey seçiyim kiPower değiş
İşlemciyi 3600 yap
Anakart s2h yap
Ssd değiş
Alınır.
2-3 fps için fazladan para vermek istiyorsan seçebilirsin tabiiki.İşlemciyi neden daha kötü bir şey seçiyim ki
Ssd niye değişsin? A2000 gayet iyi bir ssd.Power değiş
İşlemciyi 3600 yap
Anakart s2h yap
Ssd değiş
Alınır.
İlk custom ile kioxia exceria idi ssd.Ssd niye değişsin? A2000 gayet iyi bir ssd.
Uygun 3600 yap işlemciyi,ekran kartını zotac yap windforce ısınıyor ve hatalı,ssd yi kingston yap daha iyi olur,psu iyi gibi yani o seçeneklere göre bence güzel.Arkadaşlar selam yarın bir sistem alacağım ve sizlerin fikirlerine ihtiyacım var sizce bu sistem nasıl bana fiyat performans konusunda en iyi seçenek gibi geldi sizlere sorum sizce sistem başımı ağrıtır mı anakart veya herhangi bir bileşen yeterli mi? Birde sinerji bilgisayar müşteri hizmetleri konusunda iyi midir ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Sinerji Freya Ryzen 5 7600 16GB 512GB NVMe M.2 SSD Sapphire Radeon Pulse 12GB RX7700XT Sistem Tavsiyesi
Sinerji Freya Ryzen 5 7600 16GB 512GB NVMe M.2 SSD Sapphire Radeon Pulse 12GB RX7700XT Sistem Tavsiyesi fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Ama alıntıladığınız mesajdaki A2000'di.İlk custom ile kioxia exceria idi ssd.
O yüzden dedim değiş diye.
Konudaki sistem ile karıştırdım dostum,dikkat etmemişim.Ama alıntıladığınız mesajdaki A2000'di.
Arkadaşlar anakartı geleceğe yeniliklere yönelik olsun diye o şekilde seçtim yanlış mı yaptım psu markasını bende bilmiyorum ama onunda bir üstü 300 lira pahalıKonudaki sistem ile karıştırdım dostum,dikkat etmemişim.
Ssd hariç dediklerimi uygula.Arkadaşlar anakartı geleceğe yeniliklere yönelik olsun diye o şekilde seçtim yanlış mı yaptım psu markasını bende bilmiyorum ama onunda bir üstü 300 lira pahalı
Gıgabyte iyi diye biliyorum zotac ona göre sanki daha kötü hatalı derken anlamadımUygun 3600 yap işlemciyi,ekran kartını zotac yap windforce ısınıyor ve hatalı,ssd yi kingston yap daha iyi olur,psu iyi gibi yani o seçeneklere göre bence güzel.