Neler Yeni

Arkadaşlar sizin stokları bu rezil fırsatcılar kapıyor.

şahin doğan

80+ Platinum
bakıyorum da çoğunluk 'kardeşim yasak değil ki' diye bağrıyor. vah güzel ülkemin güzel gençleri etik kurallarından bir haber malesef. bunun adı ticaret değil kardeşlerim sizi aydınlatayım bunun adı fırsatçılık imkanı olmıyanlar için uğraşılıp ucuz ürün ayarlanıyor kısıtlı stokla bu adamlarda alıp daha pahalıya satıyor ihtiyacı olmadığı halde bu kanunen suç olmasa bile etik kurallarına aykırıdır 3 kuruş için yapmayın yemeyin gençlerin haklarını.
imkanı olmayanlar içinmi 10 bin tl si olup imkanı olmayan ilk kez gördüm

İceWolf

80+ Silver
Boş konu,adam parasıyla almış ticaret yaparak satıyor.
Sence Abdullah kardeş burdaki kişiler uygun fiyatlı bilgisayar sahibi olabilsin diyemi sistem yapıyor, Yoksa alsatçılar yolunu bulsun diyemi?

Aslında çözümü basitte malesef meşakkatli o yüzden bişey demiyim.

Elexra23

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Elexra23
oyunculara indirim yapılırken araya girib ondan alma gel benden al olayına tilt oluyorum arkadaşlar yoksa ticarete karşı değilim ama bunların yaptıkları fırsatçılık bana kalırsa hakta var bunu donalim arşivi kitlesine güzellik olsun diye fırsat ürün yapılıyor başkaların cebini kastırmak için deil bunu belirtmek istedim sadece

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Sence Abdullah kardeş burdaki kişiler uygun fiyatlı bilgisayar sahibi olabilsin diyemi sistem yapıyor, Yoksa alsatçılar yolunu bulsun diyemi?

Abdullah abi fiyatı ucuz yapıyor ki herkes alabilesin,bu arkadaşta fiyatı iyi bulduğundan alıp biraz daha koyarak satıyor bunda bir şey yok sende bende buna karışamazsın.

Elexra23

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Elexra23
Abdullah abi fiyatı ucuz yapıyor ki herkes alabilesin,bu arkadaşta fiyatı iyi bulduğundan alıp biraz daha koyarak satıyor bunda bir şey yok sende bende buna karışamazsın.
iyi gider sende ondan alırsın

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dostum bunu nasıl fark ettin? :kizginpeepo:

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,350
İsim
Bilal Tepe

greeno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
rahman köroğlu
imkanı olmayanlar içinmi 10 bin TL si olup imkanı olmayan ilk kez gördüm
anlamadım seni sanırım dolar kuru vs pek takip etmiyorsun ne yapalım fiyatlar böyle hadi takip etmiyorsun etrafındada hiç insan yok 3 5 ay çalışıp hayalindeki sistem için para biriktiren benim var kardeşim imkanı yok deniyor buna işte aylarca hayalindeki sistem için çalışıp didiniyor aydınlanmadıysan devam edeyim

şahin doğan

80+ Platinum
anlamadım seni sanırım dolar kuru vs pek takip etmiyorsun ne yapalım fiyatlar böyle hadi takip etmiyorsun etrafındada hiç insan yok 3 5 ay çalışıp hayalindeki sistem için para biriktiren benim var kardeşim imkanı yok deniyor buna işte aylarca hayalindeki sistem için çalışıp didiniyor aydınlanmadıysan devam edeyim
e tamam para biriktirmiş ise alsaydı 10 bin tl ye biz ne yapalım alamadıysa bu adamda kendi işinde

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Adamın tek derdi al satçıların yolunu bulması zaten

İceWolf

80+ Silver
Ben açık konuşayım. Donanımarşivini bana öneren ve üye olmama sebep olan birkaç arkadaşla bu sistem çıkmadan önce konuşmuştuk. Bana boşver uğraşma boşuna dediler. Ordaki çete(böyle tarif ettiler alsatçıları :) ) sana aldırmaz toplar satarlar dediler. Ama olsun ben genede uğraştım ama olmadı :(. Al satçılar sayesinde forumdaki gerçek oyuncu kitle bu forumdan soğuyor galiba. Ama bu alsatçıların umrundamı? tabii ki hayır...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,951
Üyeler
163,415
Son üye
sergenkatkay
Top Bottom