reckless86
80+
Satsın ne diyebilirsin? Sen de hızlı ol sen de al.aynen öyle adam 100 tane sipariş versin satsın o zaman
Satsın ne diyebilirsin? Sen de hızlı ol sen de al.aynen öyle adam 100 tane sipariş versin satsın o zaman
imkanı olmayanlar içinmi 10 bin tl si olup imkanı olmayan ilk kez gördümbakıyorum da çoğunluk 'kardeşim yasak değil ki' diye bağrıyor. vah güzel ülkemin güzel gençleri etik kurallarından bir haber malesef. bunun adı ticaret değil kardeşlerim sizi aydınlatayım bunun adı fırsatçılık imkanı olmıyanlar için uğraşılıp ucuz ürün ayarlanıyor kısıtlı stokla bu adamlarda alıp daha pahalıya satıyor ihtiyacı olmadığı halde bu kanunen suç olmasa bile etik kurallarına aykırıdır 3 kuruş için yapmayın yemeyin gençlerin haklarını.
Sence Abdullah kardeş burdaki kişiler uygun fiyatlı bilgisayar sahibi olabilsin diyemi sistem yapıyor, Yoksa alsatçılar yolunu bulsun diyemi?Boş konu,adam parasıyla almış ticaret yaparak satıyor.
Abdullah abi fiyatı ucuz yapıyor ki herkes alabilesin,bu arkadaşta fiyatı iyi bulduğundan alıp biraz daha koyarak satıyor bunda bir şey yok sende bende buna karışamazsın.Sence Abdullah kardeş burdaki kişiler uygun fiyatlı bilgisayar sahibi olabilsin diyemi sistem yapıyor, Yoksa alsatçılar yolunu bulsun diyemi?
Aslında çözümü basitte malesef meşakkatli o yüzden bişey demiyim.
iyi gider sende ondan alırsınAbdullah abi fiyatı ucuz yapıyor ki herkes alabilesin,bu arkadaşta fiyatı iyi bulduğundan alıp biraz daha koyarak satıyor bunda bir şey yok sende bende buna karışamazsın.
Adam bu sistemi bu fiyata satiyo bendeki 3070ti thermaltake ram li özel sisteme 14k teklif gelio .dletgoda gördüm bunu belliki alım satım yapıyor yorum sizin
anlamadım seni sanırım dolar kuru vs pek takip etmiyorsun ne yapalım fiyatlar böyle hadi takip etmiyorsun etrafındada hiç insan yok 3 5 ay çalışıp hayalindeki sistem için para biriktiren benim var kardeşim imkanı yok deniyor buna işte aylarca hayalindeki sistem için çalışıp didiniyor aydınlanmadıysan devam edeyimimkanı olmayanlar içinmi 10 bin TL si olup imkanı olmayan ilk kez gördüm
e tamam para biriktirmiş ise alsaydı 10 bin tl ye biz ne yapalım alamadıysa bu adamda kendi işindeanlamadım seni sanırım dolar kuru vs pek takip etmiyorsun ne yapalım fiyatlar böyle hadi takip etmiyorsun etrafındada hiç insan yok 3 5 ay çalışıp hayalindeki sistem için para biriktiren benim var kardeşim imkanı yok deniyor buna işte aylarca hayalindeki sistem için çalışıp didiniyor aydınlanmadıysan devam edeyim
Adamın tek derdi al satçıların yolunu bulması zatenSence Abdullah kardeş burdaki kişiler uygun fiyatlı bilgisayar sahibi olabilsin diyemi sistem yapıyor, Yoksa alsatçılar yolunu bulsun diyemi?
Aslında çözümü basitte malesef meşakkatli o yüzden bişey demiyim.