Neler Yeni

Arkadaşlar sizin stokları bu rezil fırsatcılar kapıyor.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4

ThorJ

80+ Silver
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,785
İsim
alperen
İlgilendiği Kategoriler
Araçlar, Akıllı Telefonlar, Donanım, Dizüstü Bilgisayarlar, Custom ROM
bak sana birde şöyle anlatayım o zaman bir kişi bir kişidir kurtarıcam seni sistemin beyinine ördüğü bencillik duvarlarını :) . bak şimdi evin yanıyor veya bir orman yanıyor etraftan geçen insanlarda ya bırakın bizlik bi durum yok yansınlar diyor bu kafa yapısının bundan hiç bir farkı yok sen ben bilinçleniceniz bu adamlardan ürün almıcaz fırsatçılara fırsat vermicez ki birşeyler düzelsin güzel kardeşim haksızlıklar böyle savaşılır
Bişey sorucam. Sen gerçekten bu insanların değişeceğine inanıyomusun kardeşim. Yani milletteki bu kolay para kazanma hırsını yenip medeniyetler seviyesine ülkece çıkabileceğimizi sanıyonusun?? Ziraa bunların savunduğu kişiler yangınlar çıktığında alet-edevata %200 zam yapan fırsatçılardır. Sen millet olarak bu kafa yapısının değişeceğine gerçekten inanıyomusun? Ticaret kelimesinin arkasına, serbest ticaret cümlesi arkasına sığınan insanlar ne zaman empati yapar o zaman bu Türkler değişir. Kusura bakmayın elin gavuru daha merhametli, haklara saygılı, her konuda insana saygısı var insanların. Bizim ülkemize bakınca kimsenin kimseye saygısı yok. Sonra nasıl bi ticaret ahlakı olsun hocam söyler misin?

greeno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
rahman köroğlu
bu nasıl kafa ahhaah o zaman galericiler araba emlakçılar ev satmasın kiralamasın bunlarda üzerine kâr koyup satıyor
evet haklısın bende onu diyorum ordada fırsatçılar var ordada fiyatlar uçmuş durumda yüzde 1000 kar yapmak var yüzde 10 kar yapmak var sen hiç mantıklı argümanlar söylemiyosun ama kardeşim valla :D

İceWolf

80+ Silver
Abdullah kardeşim yada forum yönetiminin yerinde olsam tüm alsatçıları banlarım ve sistem aldırmam. Çünkü ilerki zamanlarda başka bir yerde daha fazla menfaat bulurlarsa hepsi Abdullah kardeşi kötülemeye başlar. Menfaat ilişkisi hiç iyi bir sadakat çeşidi değildir.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Abdullah kardeşim yada forum yönetiminin yerinde olsam tüm alsatçıları banlarım ve sistem aldırmam. Çünkü ilerki zamanlarda başka bir yerde daha fazla menfaat bulurlarsa hepsi Abdullah kardeşi kötülemeye başlar. Menfaat ilişkisi hiç iyi bir sadakat çeşidi değildir.
Saydığın iki konu arasında bağlantıyı nasıl kurabildin anlamadım.

greeno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
rahman köroğlu
Bişey sorucam. Sen gerçekten bu insanların değişeceğine inanıyomusun kardeşim. Yani milletteki bu kolay para kazanma hırsını yenip medeniyetler seviyesine ülkece çıkabileceğimizi sanıyonusun?? Ziraa bunların savunduğu kişiler yangınlar çıktığında alet-edevata %200 zam yapan fırsatçılardır. Sen millet olarak bu kafa yapısının değişeceğine gerçekten inanıyomusun? Ticaret kelimesinin arkasına, serbest ticaret cümlesi arkasına sığınan insanlar ne zaman empati yapar o zaman bu Türkler değişir. Kusura bakmayın elin gavuru daha merhametli, haklara saygılı, her konuda insana saygısı var insanların. Bizim ülkemize bakınca kimsenin kimseye saygısı yok. Sonra nasıl bi ticaret ahlakı olsun hocam söyler misin?
malesef inancım yok ama elimden geldiğince anlatmaya çalışıyorum üzülüyorum çünkü

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Top Bottom