Neler Yeni

Arkadaşlar sizin stokları bu rezil fırsatcılar kapıyor.

şahin doğan

80+ Platinum
evet haklısın bende onu diyorum ordada fırsatçılar var ordada fiyatlar uçmuş durumda yüzde 1000 kar yapmak var yüzde 10 kar yapmak var sen hiç mantıklı argümanlar söylemiyosun ama kardeşim valla :D
knkm amacım tartışmak değil bu forumda. Senin de dediğin gibi " FIRSATÇI " fırsatçılık kötü bir şey değil adamın eline güzel kâr ettirecek bir imkan var ise kullanır bu yapılabilecek en mantıklı hareket

Bakın fark ettiyseniz konuda çemkiren, karşı çıkan şahsiyetler ekseriyetle bu piyasadan ekmek yiyenler. Yoksa bakma ben çok gördüm forumdon..sitesinde önceden kart arayan sonra al-sat işine giren. Al sat işine girsin kimse kimseye karışmıyor fakat sen işin b.kunu çıkarma. Bu sistemler asıl kullanıcılar alsın diye belirli stoklarla giriliyor.

Ziona

80+ Silver
bakıyorum da çoğunluk 'kardeşim yasak değil ki' diye bağrıyor. vah güzel ülkemin güzel gençleri etik kurallarından bir haber malesef. bunun adı ticaret değil kardeşlerim sizi aydınlatayım bunun adı fırsatçılık imkanı olmıyanlar için uğraşılıp ucuz ürün ayarlanıyor kısıtlı stokla bu adamlarda alıp daha pahalıya satıyor ihtiyacı olmadığı halde bu kanunen suç olmasa bile etik kurallarına aykırıdır 3 kuruş için yapmayın yemeyin gençlerin haklarını.
gecen bi arkadas konu acmisti kredi cikmadigi icin stok bitmisti

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Ben anlamıyorum arkadaşlar. Sizde insansınız, bu sistemleri alıp satmaya çalışanlarda insan. Sistem almaya niyetli isen seninde paran vardır demektir, o arkadaşında. O arkadaş senden hızlı davranıp sistemi almış diyelim. Ben yetişemedim paramda var. Ben bu arkadaştan bir kaç bin lira daha fazla verip almak istiyorum ve alıyorum. Olay bir tek bana mı bu kadar basit geliyor? Param yok ise veya pahalı bulursam almam, benim bütçeme uygun ise alırım.

Elexra23

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Elexra23
knkm amacım tartışmak değil bu forumda. Senin de dediğin gibi " FIRSATÇI " fırsatçılık kötü bir şey değil adamın eline güzel kâr ettirecek bir imkan var ise kullanır bu yapılabilecek en mantıklı hareket
bu fırsat fırsatcılar için deil işte birader :D

Bak bu boş boğaz arkadaş fırsatçılık kötü bir şey değil diyerek saçmalamış üstüne sıvamış. O zaman yangınlar çıkınca da sel ve deprem olunca da gerekli malzemelere, en çok ihtiyaç duyulan alet-edevatlara %200 zam yaparsın sonuçta fırsatçılık kötü bir şey değil

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
çemkiren, karşı çıkan şahsiyetler ekseriyetle bu piyasadan ekmek yiyenler
Herkes sizinle aynı fikirde olmak zorunda mı ki karşıt düşünceleri bu şekilde hemen yargıladınız?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,160
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bak bu boş boğaz arkadaş fırsatçılık kötü bir şey değil diyerek saçmalamış üstüne sıvamış. O zaman yangınlar çıkınca da sel ve deprem olunca da gerekli malzemelere, en çok ihtiyaç duyulan alet-edevatlara %200 zam yaparsın sonuçta fırsatçılık kötü bir şey değil
Yalnız o sondaki örneğe fırsatçılık demiyoruz biz, onun cevabı çok ağır.

Elexra23

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Elexra23
Ben anlamıyorum arkadaşlar. Sizde insansınız, bu sistemleri alıp satmaya çalışanlarda insan. Sistem almaya niyetli isen seninde paran vardır demektir, o arkadaşında. O arkadaş senden hızlı davranıp sistemi almış diyelim. Ben yetişemedim paramda var. Ben bu arkadaştan bir kaç bin lira daha fazla verip almak istiyorum ve alıyorum. Olay bir tek bana mı bu kadar basit geliyor? Param yok ise veya pahalı bulursam almam, benim bütçeme uygun ise alırım.
eror.

İceWolf

80+ Silver
Bakın fark ettiyseniz konuda çemkiren, karşı çıkan şahsiyetler ekseriyetle bu piyasadan ekmek yiyenler. Yoksa bakma ben çok gördüm forumdon..sitesinde önceden kart arayan sonra al-sat işine giren. Al sat işine girsin kimse kimseye karışmıyor fakat sen işin b.kunu çıkarma. Bu sistemler asıl kullanıcılar alsın diye belirli stoklarla giriliyor.
Amazondan yada yurt içi dışı sitelerden alıp satana kim ne diyebilir. Aksine helal olsun ticaret yapıyor denir. Ama forum üyeleri alsın kullansın diye sınırlı stokların çoğunu onlar alıyorsa iş ticaretten çıkıp burdaki kitlenin haklarını gasp etmeye giriyor. Ben böyle düşünüyorum.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4

şahin doğan

80+ Platinum
bu fırsat fırsatcılar için deil işte birader :D
olabilir ama bu sistem sistemi isteyene değil de alıp satacak birinin eline geçinde abdullah hacıgül tüh bu kişi almış demiyor ve bir sonraki sistemde bir değişiklik yapmıyor eğer fırsatçıların 5 er 10 ar alıp satmasını istemiyorlarsa her kredi kartına veya numaraya vs sadece 1 sistem alınsın gibi bir mantık getirirlerdi

Top Bottom