Neler Yeni

Arkadaşlar sizin stokları bu rezil fırsatcılar kapıyor.

Ziona

80+ Silver
konu basit konu iki tarafta kendine göre hakli şimdi neyse anasayfada kaliyor bu konu biz yazdikça diğer konularin önüne geçmeyelim

İceWolf

80+ Silver
Nerde diyor ? Adam yine fiyat performans sistemle karşınızdayım dostlar diyor.

tabii ki sen kendini özel hisset diye takipçime özel diyecek.

Bu sistemi satan site 5000 stok oluşturup. Aman donanım arşivinden başkası almasın mı diyecek ?
Arkadaş alamayanlar için çok üzgün. :D her indirim zamanı şu tatavayı çekiyoruz ha :D
Kusura bakmayın normal kullanıcılar DA sistem alamıycanı hala anlamamış tatava yapıyor, sizinde böyle canınızı sıkıyorlar.Aslında Abdullah kardeş her DA sistemde takipçilerime özel demek yerine alsatçılara yeni 2000 lik zarflar hazırladım derse normal kullanıcılar hiç almaya çalışmaz burdada tatava yapmaz. :)

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,612
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Sana birisi dese ki bak gel şu ürünü 5k al yarın 8k sat hiç düşünmez hemen kabul edersin. 1 günde 3k kazanmak çok güzel bir şey. Adam da bunu yapıyor ortada bir kriz var ve bunu fırsata çeviriyorlar ama cırkını çıkarıp abartanların yaptığına ticaret diyemem tabi.

Elexra23

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Elexra23
Sana birisi dese ki bak gel şu ürünü 5k al yarın 8k sat hiç düşünmez hemen kabul edersin. 1 günde 3k kazanmak çok güzel bir şey. Adam da bunu yapıyor ortada bir kriz var ve bunu fırsata çeviriyorlar ama cırkını çıkarıp abartanların yaptığına ticaret diyemem tabi.
bide herkezin bu işi yaptığını düşünadam işinde çalışıyor fırsatçılar pc başında sürekli sayfa yeniliyor yapılan indirimler asıl kitleye ulaşmıyor bunu işe dönüştürülmesi can sıkıyor.

İceWolf

80+ Silver
Abdullah kardeş alsatçılara öylemi diyor. Öyle dediğini hiç görmedim. Dedimya biz yanlış anlamışız olayı :)
Aslında tatava çekmek istemiyorsanız çözüm basit. Abdullah beyle görüşün. Sistemi forumda hiç yayınlamasın, youtube de yayınlamasın, takipçilerime özel demesin. Sistemi toplayıp alsatçılara özel kodlar yollasın ve sizde kodlarla alın sonra satın. Bak böyle olursa kimse laf etmez. Bu durumda sistemin %100 ünü alsatçılar alır.
Gerçek çözümdede sistem öncesi talep konusu açılır, alsatçılar haricinde talep eden normal kullanıcılara tesadüfi kodlar gönderilir. 1 günlüğüne sadece kodla satılır. ertesi gün normal satışa döner. Alan alır, alamayan alamaz. Bu durumdada sistemin %90 ını kullanıcılar alır.

Son düzenleme:

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kardeş paran varsa sende al adam kar yapmak istiyor işi bu belki ticaret bu zırlamayın

Bakın çok net yazıyorum yakın zamanda tiktokta video çeken 2 genç kızdan biri, fark edemeden çatı boşluğundan aşağıya düştüğü için OHHH İYİ OLMUŞ ÇIKMASAYMIŞ İÇİMİN YAĞLARI ERİDİ. Bİ TİKTOKER AZALDI diye yorum yapan şahıslar burada. Ben de ticaret etiğini bu insanlardan anlamasını beklemiyorum elbette. Duygusuz empatiden yoksun, ego kasmak için yer arayan şahsiyetler var burada. Ben daha bir şey karalamayacağım konuyu okuyan arkadaşlarımız karar versin. Başlığı açan arkadaş bi konudan müzdarip ve derdini anlatmaya çalışmış. Arkadaşımıza tepkiler 8-12 yaşındaki bebelerin tepkileri. Milletçe empati yoksunuyuz. Hiçbi şahsiyetin diğerine saygısı yok. Dahada yazmıyorum başlık sahibi arkadaşım konuyu kapatman yerinde olacaktır zira çoğunluğu görmüş oldun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,053,204
Üyeler
167,277
Son üye
rojhatge