Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
Tamam dayım saldım.Dayı bırak elemanı, senle yaşıt bile değildir ağlıyor burada.
Tamam dayım saldım.Dayı bırak elemanı, senle yaşıt bile değildir ağlıyor burada.
ne ben dürüstlüğümden ödüm verirrim nede senin fırsat kovalayan ticaret aklın değişir realde olsam daha farklı konuşurduk senle güzel kardeşim devam edin böyle ülkenin hali çok vahim
Bende ekran kartı alamıyorken üzülüyordum ama sorunun al satçılar olmadığının farkındaydım.Her sistem alamayan burada zaten böyle bir konu açıyor.
Yanlış olan ne? Adam al sat yapıyor.letgoda gördüm bunu belliki alım satım yapıyor yorum sizin
Dostum bende ekran kartı arıyordum mining için. Şuanlık daha almayı düşünmüyorum fakat abartısız 1 hafta boyunca nerde ne kadar e ticaret sitesi, indirim, forum indirim köşesi varsa sabahtan akşama kadar takip ettim. En sonda da güzel bir şey buldum aldım. İyi bir ekran kartı almak istiyorsan piyasaya baya bir hakim olman gerekiyor.Bende ekran kartı alamıyorken üzülüyordum ama sorunun al satçılar olmadığının farkındaydım.
ne alaka? son 3-4 gündür stoktaydı alsaydın adam para vermiş almışbize kalmadı ki
ben 5 ay amazonda süründüm alamadımDostum bende ekran kartı arıyordum mining için. Şuanlık daha almayı düşünmüyorum fakat abartısız 1 hafta boyunca nerde ne kadar e ticaret sitesi, indirim, forum indirim köşesi varsa sabahtan akşama kadar takip ettim. En sonda da güzel bir şey buldum aldım. İyi bir ekran kartı almak istiyorsan piyasaya baya bir hakim olman gerekiyor.
Biraz da şans demek ki. Ama o kadar takip edip nasıl denk gelemediniz.ben 5 ay amazonda süründüm alamadım
Bütçede çok kısıtlıydı, yani bütçeme kart her gün düşüyordu ama saniyesinde tükeniyordu satın ala basıyordum ve sepette bitiyordu.Biraz da şans demek ki. Ama o kadar takip edip nasıl denk gelemediniz.
gaming gecesinde iyi fiyata gedli ama gitti 10dk içindeBiraz da şans demek ki. Ama o kadar takip edip nasıl denk gelemediniz.
Anladım biraz şanssız olmuş.Bütçede çok kısıtlıydı, yani bütçeme kart her gün düşüyordu ama saniyesinde tükeniyordu satın ala basıyordum ve sepette bitiyordu.