Neler Yeni

Arkadaşlar sizin stokları bu rezil fırsatcılar kapıyor.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Orasını ben bilmiyorum, sadece Abdullah kardeş öyle diyor. Bende onun dediğini diyorum.
Nerde diyor ? Adam yine fiyat performans sistemle karşınızdayım dostlar diyor.

tabii ki sen kendini özel hisset diye takipçime özel diyecek.

Bu sistemi satan site 5000 stok oluşturup. Aman donanım arşivinden başkası almasın mı diyecek ?

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Sen ilk önce konuyu açarken kullandığın kelimelere dikkat et. Attığın link benim. Bu zamana kadar ikinci el veya sıfır sürekli al sat yaptım. Aynı zamanda düzenli olarak çalıştığım yer var. Şimdi kardeşim gelelim sana. Sistemi adam çıkardığında 15 dakika içinde bitti. Kusura bakma ama kimse senin s... keyfini beklemez oyuncular gelsinde alsın diye mi beklicez. Sen saf saf sağa sola bakarken ben gelip burda akşamları en az 1 2 saat bilgisayar bileşenlerinin fiyatlarını araştırıyorum. Gördüğüm zaman forumda paylaştıklarım da oluyor. Şimdi ben bu indirimleri burda paylaşınca ucuz ucuz alan alırken hak değil de adam sistem çıkarınca biz alınca hak mı oluyor. Ben burda bu zamana kadar aldığım sistemlerin çoğunu paylaştım. Yok parasına sistem alıyorum ikinci elden. Güzel fiyatlardan satıyorum. Madem 26 yaşındasın bir laf vardır bilirsin. Her kör satıcının kör alıcısı olur diye. Uzun lafın kısası bu para benim kardeş ister 30 tane alırım ister 1 tane. Birşeyleri elde etmek istiyorsan vakit harca çalış. Biz burda birbirimize faydalı olmak için duruyoruz eksiklerimizi giderip. Diğer arkadaşlarımızın kötü malzemelere yada parçalara boş yere para vermemelerini sağlıyoruz. Biz burda uğraşırken sen dışarda gezip ayda yılda 1 kez buraya gelip bu lafları edecek kapasitede değilsin. Son olarak sana atasözü söyleyim ''PARAYI VEREN DÜDÜĞÜ ÇALAR'' kardeşim.
Gayet haklı bir yorum. Fakat sansürlediğiniz küfürler sansürleseniz dahi yasak. Uyarı almadan düzenlemenizi tavsiye ederim.

Elexra23

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Elexra23
Hangi millet dostum. Ne yararı ne zararı. Bu ticaret. Sen bi mağazada ucuz ürün görünce, aman almayayım belki başkasına lazımdır mı diyosun.
lazımsa alıyorum deilse lazım olan birisi uygun fiyata almış oluyor

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Bundan alıcaksak alalım dostum uyarı. Problem değil
Bildiğim kadarıyla sansürlü küfür paylaşmak dahi yasak. O yüzden uyarmak istedim belki olmayadabilir emin değilim. Uyarmak istedim sadece tercih sizin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

lazımsa alıyorum deilse lazım olan birisi uygun fiyata almış oluyor
Kendi işinizde de bu şekilde ilerliyorsunuz sanırım.

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sen ilk önce konuyu açarken kullandığın kelimelere dikkat et. Attığın link benim. Bu zamana kadar ikinci el veya sıfır sürekli al sat yaptım. Aynı zamanda düzenli olarak çalıştığım yer var. Şimdi kardeşim gelelim sana. Sistemi adam çıkardığında 15 dakika içinde bitti. Kusura bakma ama kimse senin keyfini beklemez oyuncular gelsinde alsın diye mi beklicez. Sen saf saf sağa sola bakarken ben gelip burda akşamları en az 1 2 saat bilgisayar bileşenlerinin fiyatlarını araştırıyorum. Gördüğüm zaman forumda paylaştıklarım da oluyor. Şimdi ben bu indirimleri burda paylaşınca ucuz ucuz alan alırken hak değil de adam sistem çıkarınca biz alınca hak mı oluyor. Ben burda bu zamana kadar aldığım sistemlerin çoğunu paylaştım. Yok parasına sistem alıyorum ikinci elden. Güzel fiyatlardan satıyorum. Madem 26 yaşındasın bir laf vardır bilirsin. Her kör satıcının kör alıcısı olur diye. Uzun lafın kısası bu para benim kardeş ister 30 tane alırım ister 1 tane. Birşeyleri elde etmek istiyorsan vakit harca çalış. Biz burda birbirimize faydalı olmak için duruyoruz eksiklerimizi giderip. Diğer arkadaşlarımızın kötü malzemelere yada parçalara boş yere para vermemelerini sağlıyoruz. Biz burda uğraşırken sen dışarda gezip ayda yılda 1 kez buraya gelip bu lafları edecek kapasitede değilsin. Son olarak sana atasözü söyleyim ''PARAYI VEREN DÜDÜĞÜ ÇALAR'' kardeşim.
Arkadaş alamayanlar için çok üzgün. :D her indirim zamanı şu tatavayı çekiyoruz ha :D

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben lazımsada alıyorum lazım değilsede alıyorum. Burda bilenler var zaten diyorlar ''İbrahim Abi yine alıyor birşeyler'' diye. Taksitle versinler dünyayı alırım diye bir söz var dostum bilirmisin. He aynen öyle.
Hala sabırla anlatman ne güzel :) rezil fırsatçı :) 🤣 peki ilan sahibinin, forumdan çıkıpta konuya gelip yargı dağıtması :)

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Hala sabırla anlatman ne güzel :) rezil fırsatçı :) 🤣 peki ilan sahibinin, forumdan çıkıpta konuya gelip yargı dağıtması :)
Hepiniz aynısınız, oturduğunuz yerden fırsatçılık yaparak para kazanıyor, bizim hakkımıza giriyorsunuz. (!) :)

Elexra23

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Elexra23
Ben lazımsada alıyorum lazım değilsede alıyorum. Burda bilenler var zaten diyorlar ''İbrahim Abi yine alıyor birşeyler'' diye. Taksitle versinler dünyayı alırım diye bir söz var dostum bilirmisin. He aynen ö

Sen ilk önce konuyu açarken kullandığın kelimelere dikkat et. Attığın link benim. Bu zamana kadar ikinci el veya sıfır sürekli al sat yaptım. Aynı zamanda düzenli olarak çalıştığım yer var. Şimdi kardeşim gelelim sana. Sistemi adam çıkardığında 15 dakika içinde bitti. Kusura bakma ama kimse senin keyfini beklemez oyuncular gelsinde alsın diye mi beklicez. Sen saf saf sağa sola bakarken ben gelip burda akşamları en az 1 2 saat bilgisayar bileşenlerinin fiyatlarını araştırıyorum. Gördüğüm zaman forumda paylaştıklarım da oluyor. Şimdi ben bu indirimleri burda paylaşınca ucuz ucuz alan alırken hak değil de adam sistem çıkarınca biz alınca hak mı oluyor. Ben burda bu zamana kadar aldığım sistemlerin çoğunu paylaştım. Yok parasına sistem alıyorum ikinci elden. Güzel fiyatlardan satıyorum. Madem 26 yaşındasın bir laf vardır bilirsin. Her kör satıcının kör alıcısı olur diye. Uzun lafın kısası bu para benim kardeş ister 30 tane alırım ister 1 tane. Birşeyleri elde etmek istiyorsan vakit harca çalış. Biz burda birbirimize faydalı olmak için duruyoruz eksiklerimizi giderip. Diğer arkadaşlarımızın kötü malzemelere yada parçalara boş yere para vermemelerini sağlıyoruz. Biz burda uğraşırken sen dışarda gezip ayda yılda 1 kez buraya gelip bu lafları edecek kapasitede değilsin. Son olarak sana atasözü söyleyim ''PARAYI VEREN DÜDÜĞÜ ÇALAR'' kardeşi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,561
Üyeler
164,329
Son üye
iTzCassidy
Top Bottom