Jaess
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 4
Kusura bakmayın o zaman. Herhangi bir işaret veya emoji ile şaka yaptığınızı belirtmediğiniz için ciddiye aldım.Ya şaka yaptım be ne dicem
Kusura bakmayın o zaman. Herhangi bir işaret veya emoji ile şaka yaptığınızı belirtmediğiniz için ciddiye aldım.Ya şaka yaptım be ne dicem
Sana hazır sistem aldım yada Abdullahın sistemini aldım dedim mi ?Ben doğruyu söylemeye çalışıyorum, savaşmıyorum. Zaten dediğini anladım. Burda malesefki çok fazla alsatçı varmış. Abdullah kardeş sayesinde baya bir para kazanmışsınız. Ne diyim; Abdullah kardeşte devam etsin, sizde devam edin, firmalarda devam etsin, normal kullanıcılarda boşu boşu sistem beklemesinler onlarda ikinci elden devam etsinler. Hayırlısı olsun.
Bu yaşta saydıkların ile beraber bu cümleyi kuruyorsun. "alabilme oranım azalıyor ondan şuan sistem bekleyen artıyorum 1000 kişi var 100 kişi aldı geriye 900 kaldı böyle böyle bitmesi gerekirken hep aynı noktada kalıyor." Gerçekten tuhaf.kardeşim 26 yaşındayım tekstil dükkanım var fason iş alıp dikiyorum üretim yapıyorum devlete millete yararım oluyor bu admın bana zararı oluyor neden anlamıyorsun aaaa dışarı çıkıp imdat diye bağıracam şimdi.
burda millete yararınmı oldu zararın mı onu söyleSana hazır sistem aldım yada Abdullahın sistemini aldım dedim mi ?
Gaming gecesinden ekmek yerim genelde . . Sen evinde keyif yaparken ben 4 saat pür dikkat takip edip, hangi parça kaça düşerse para kazandırır ona bakarım. Bi güzelde kar elde ederim. Bimdende rival serisiyle güzel ekmek yedim. Onuda gidip kapısında bekledim.
Sen armut piş ağzıma düş derken ben emeğimin karşılığını alıyorum.
neyi mantıksız geldi sanaBu yaşta saydıkların ile beraber bu cümleyi kuruyorsun. "alabilme oranım azalıyor ondan şuan sistem bekleyen artıyorum 1000 kişi var 100 kişi aldı geriye 900 kaldı böyle böyle bitmesi gerekirken hep aynı noktada kalıyor." Gerçekten tuhaf.
Madem burdan alıp satmıyorsunuz o zaman burdaki sistemleri alıp satanların konusuna neden cevap yazıyorsunuzki. Biz burdaki sistemlerin alınıp satılmasını konuşuyoruz. Hayat hikayenizi anlatmanıza gerek yok.Sana hazır sistem aldım yada Abdullahın sistemini aldım dedim mi ?
Gaming gecesinden ekmek yerim genelde . . Sen evinde keyif yaparken ben 4 saat pür dikkat takip edip, hangi parça kaça düşerse para kazandırır ona bakarım. Bi güzelde kar elde ederim. Bimdende rival serisiyle güzel ekmek yedim. Onuda gidip kapısında bekledim.
Sen armut piş ağzıma düş derken ben emeğimin karşılığını alıyorum.
Kim senin menfaatin için kendi menfaatlerinden vazgeçer? Dediklerini bütün sektörlerde uygulayalım o zaman millet kendini değil, seni düşünsün.burda millete yararınmı oldu zararın mı onu söyle
Mesaj otomatik birleştirildi:
neyi mantıksız geldi sana
Hangi millet dostum. Ne yararı ne zararı. Bu ticaret. Sen bi mağazada ucuz ürün görünce, aman almayayım belki başkasına lazımdır mı diyosun.burda millete yararınmı oldu zararın mı onu söyle
Mesaj otomatik birleştirildi:
neyi mantıksız geldi sana
Sanırım bu konudaki herkes öyle düşünüyor.Hangi millet dostum. Ne yararı ne zararı. Bu ticaret. Sen bi mağazada ucuz ürün görünce, aman almayayım belki başkasına lazımdır mı diyosun.
Kardeş sistem burda satılmıyor. Artık saçmalama yeter.. O sistemin satışından Abdullah reklam gelirini elde ediyor. Satan sitede kar elde ediyor. Sen sanıyosun ki sadece donanım arşivi var bu dünyada.Madem burdan alıp satmıyorsunuz o zaman burdaki sistemleri alıp satanların konusuna neden cevap yazıyorsunuzki. Biz burdaki sistemlerin alınıp satılmasını konuşuyoruz. Hayat hikayenizi anlatmanıza gerek yok.
letgoda gördüm bunu belliki alım satım yapıyor yorum sizin