Neler Yeni

Arkadaşlar sizin stokları bu rezil fırsatcılar kapıyor.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben doğruyu söylemeye çalışıyorum, savaşmıyorum. Zaten dediğini anladım. Burda malesefki çok fazla alsatçı varmış. Abdullah kardeş sayesinde baya bir para kazanmışsınız. Ne diyim; Abdullah kardeşte devam etsin, sizde devam edin, firmalarda devam etsin, normal kullanıcılarda boşu boşu sistem beklemesinler onlarda ikinci elden devam etsinler. Hayırlısı olsun.
Sana hazır sistem aldım yada Abdullahın sistemini aldım dedim mi ?
Gaming gecesinden ekmek yerim genelde . . Sen evinde keyif yaparken ben 4 saat pür dikkat takip edip, hangi parça kaça düşerse para kazandırır ona bakarım. Bi güzelde kar elde ederim. Bimdende rival serisiyle güzel ekmek yedim. Onuda gidip kapısında bekledim.

Sen armut piş ağzıma düş derken ben emeğimin karşılığını alıyorum.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
kardeşim 26 yaşındayım tekstil dükkanım var fason iş alıp dikiyorum üretim yapıyorum devlete millete yararım oluyor bu admın bana zararı oluyor neden anlamıyorsun aaaa dışarı çıkıp imdat diye bağıracam şimdi.
Bu yaşta saydıkların ile beraber bu cümleyi kuruyorsun. "alabilme oranım azalıyor ondan şuan sistem bekleyen artıyorum 1000 kişi var 100 kişi aldı geriye 900 kaldı böyle böyle bitmesi gerekirken hep aynı noktada kalıyor." Gerçekten tuhaf.

Elexra23

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Elexra23
Gaming gecesinden ekmek yerim genelde . . Sen evinde keyif yaparken ben 4 saat pür dikkat takip edip, hangi parça kaça düşerse para kazandırır ona bakarım. Bi güzelde kar elde ederim. Bimdende rival serisiyle güzel ekmek yedim. Onuda gidip kapısında bekledim.

burda millete yararınmı oldu zararın mı onu söyle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu yaşta saydıkların ile beraber bu cümleyi kuruyorsun. "alabilme oranım azalıyor ondan şuan sistem bekleyen artıyorum 1000 kişi var 100 kişi aldı geriye 900 kaldı böyle böyle bitmesi gerekirken hep aynı noktada kalıyor." Gerçekten tuhaf.
neyi mantıksız geldi sana

samet4747

80+ Platinum
Param olsa bende yaparım herkeste yapar boş duyar kasmayın. Herkes ekmeğinde

İceWolf

80+ Silver

Madem burdan alıp satmıyorsunuz o zaman burdaki sistemleri alıp satanların konusuna neden cevap yazıyorsunuzki. Biz burdaki sistemlerin alınıp satılmasını konuşuyoruz. Hayat hikayenizi anlatmanıza gerek yok.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4

Kim senin menfaatin için kendi menfaatlerinden vazgeçer? Dediklerini bütün sektörlerde uygulayalım o zaman millet kendini değil, seni düşünsün.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Hangi millet dostum. Ne yararı ne zararı. Bu ticaret. Sen bi mağazada ucuz ürün görünce, aman almayayım belki başkasına lazımdır mı diyosun.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Hangi millet dostum. Ne yararı ne zararı. Bu ticaret. Sen bi mağazada ucuz ürün görünce, aman almayayım belki başkasına lazımdır mı diyosun.
Sanırım bu konudaki herkes öyle düşünüyor.

İceWolf

80+ Silver
Konuyu okuyan birsürü üye var ama malesefki 4-5 kişi harici hepsi alsatçıymış maşallah. Gerçekten bu kadar alsatçı olduğunu bilmiyordum. Bugün kesin anladım. Sistem almamız mucizeymiş :)

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Madem burdan alıp satmıyorsunuz o zaman burdaki sistemleri alıp satanların konusuna neden cevap yazıyorsunuzki. Biz burdaki sistemlerin alınıp satılmasını konuşuyoruz. Hayat hikayenizi anlatmanıza gerek yok.
Kardeş sistem burda satılmıyor. Artık saçmalama yeter.. O sistemin satışından Abdullah reklam gelirini elde ediyor. Satan sitede kar elde ediyor. Sen sanıyosun ki sadece donanım arşivi var bu dünyada.

Parası olan adam alıcakta satıcakta, kendi kendine buna bi kılıf bulup dürüstü oynama.

İceWolf

80+ Silver
Sürçü lisan ettiysem affola. Herkese iyi geceler.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1

Sen ilk önce konuyu açarken kullandığın kelimelere dikkat et. Attığın link benim. Bu zamana kadar ikinci el veya sıfır sürekli al sat yaptım. Aynı zamanda düzenli olarak çalıştığım yer var. Şimdi kardeşim gelelim sana. Sistemi adam çıkardığında 15 dakika içinde bitti. Kusura bakma ama kimse senin keyfini beklemez oyuncular gelsinde alsın diye mi beklicez. Sen saf saf sağa sola bakarken ben gelip burda akşamları en az 1 2 saat bilgisayar bileşenlerinin fiyatlarını araştırıyorum. Gördüğüm zaman forumda paylaştıklarım da oluyor. Şimdi ben bu indirimleri burda paylaşınca ucuz ucuz alan alırken hak değil de adam sistem çıkarınca biz alınca hak mı oluyor. Ben burda bu zamana kadar aldığım sistemlerin çoğunu paylaştım. Yok parasına sistem alıyorum ikinci elden. Güzel fiyatlardan satıyorum. Madem 26 yaşındasın bir laf vardır bilirsin. Her kör satıcının kör alıcısı olur diye. Uzun lafın kısası bu para benim kardeş ister 30 tane alırım ister 1 tane. Birşeyleri elde etmek istiyorsan vakit harca çalış. Biz burda birbirimize faydalı olmak için duruyoruz eksiklerimizi giderip. Diğer arkadaşlarımızın kötü malzemelere yada parçalara boş yere para vermemelerini sağlıyoruz. Biz burda uğraşırken sen dışarda gezip ayda yılda 1 kez buraya gelip bu lafları edecek kapasitede değilsin. Son olarak sana atasözü söyleyim ''PARAYI VEREN DÜDÜĞÜ ÇALAR'' kardeşim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,394
Üyeler
164,134
Son üye
ChavoYolda
Top Bottom