Necrotic
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 353
- İsim
- Orkun
- İlgilendiği Kategoriler
- Hepsi.
Bu stokçuluk değil stokçu olman için bu sistemden örnek veriyorum ilk 500 kişi 9k ya alıyordur sonraki 500 kişi 10k sonra kalan herkes min 11k-12k arası ödüyor diyelim. Asıl stokçu olan kişi (senin tabirin ile) bunlardan 9k x 20 tane alır. 180k öder ama 10k dan 0 satarak piyasaya göre 20k net kar elde eder en kötü. stokçu böyle bir şey ben eğer ilk 500 kişi 1.5k indirimli fiyattan alınıyorsa 2 tane alırım 1 ini ben kullanırım diğerini de 1k kar ile satarım. 1k paraya koltuk ekipman vs. alırım örnek olarak verdim bunu kişisel algılama ama stokçu böyle olur. 1 yada 2 tane sisteme parası yetti diye aldığı için olmaz ve bir özelliği daha var stokçuların bütün marketi bitirmeleri gerekir ama elektronikte bu kolay değil. Korona ilk çıktığında 1 haftada bütün marketlerin kolonya ve dezenfektan stoklarını bitirmesini düşün 20 tl den aldılar. 50 veya 100 TL ye sattılar. Umarım stokçu ile kişisel satıcı arasındaki farkı anlatabilmişimdir. Benzerini bizde yaptık. Çekilişten araba çıktı akrabama teslim alır almaz sattı. şimdi çekilişten çıkmış alıp kullanmak zorunda mı? gibi gibi türetilebilir örnekler ama ben ortada bir yanlış görmüyorum. Hala bir yanlışım varsa düzeltebilirsiniz.letgoda gördüm bunu belliki alım satım yapıyor yorum sizin