Neler Yeni

Arkadaşlar sizin stokları bu rezil fırsatcılar kapıyor.

Necrotic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Orkun
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi.
Bu stokçuluk değil stokçu olman için bu sistemden örnek veriyorum ilk 500 kişi 9k ya alıyordur sonraki 500 kişi 10k sonra kalan herkes min 11k-12k arası ödüyor diyelim. Asıl stokçu olan kişi (senin tabirin ile) bunlardan 9k x 20 tane alır. 180k öder ama 10k dan 0 satarak piyasaya göre 20k net kar elde eder en kötü. stokçu böyle bir şey ben eğer ilk 500 kişi 1.5k indirimli fiyattan alınıyorsa 2 tane alırım 1 ini ben kullanırım diğerini de 1k kar ile satarım. 1k paraya koltuk ekipman vs. alırım örnek olarak verdim bunu kişisel algılama ama stokçu böyle olur. 1 yada 2 tane sisteme parası yetti diye aldığı için olmaz ve bir özelliği daha var stokçuların bütün marketi bitirmeleri gerekir ama elektronikte bu kolay değil. Korona ilk çıktığında 1 haftada bütün marketlerin kolonya ve dezenfektan stoklarını bitirmesini düşün 20 tl den aldılar. 50 veya 100 TL ye sattılar. Umarım stokçu ile kişisel satıcı arasındaki farkı anlatabilmişimdir. Benzerini bizde yaptık. Çekilişten araba çıktı akrabama teslim alır almaz sattı. şimdi çekilişten çıkmış alıp kullanmak zorunda mı? gibi gibi türetilebilir örnekler ama ben ortada bir yanlış görmüyorum. Hala bir yanlışım varsa düzeltebilirsiniz.

Elexra23

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Elexra23
ne ben dürüstlüğümden ödüm verirrim nede senin fırsat kovalayan ticaret aklın değişir realde olsam daha farklı konuşurduk senle güzel kardeşim devam edin böyle ülkenin hali çok vahim

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
ne ben dürüstlüğümden ödüm verirrim nede senin fırsat kovalayan ticaret aklın değişir realde olsam daha farklı konuşurduk senle güzel kardeşim devam edin böyle ülkenin hali çok vahim
Adres ilanın altında yazıyor dostum. Şu sistemi satınca gelirsen yemek ısmarlarım

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Ülkede herkes mafya zaten. Sen dürüstlük adı altında kaybetmeye devam et dostum. Sorun değil bizim için.

DonanımFikir

2025 Artık Sen Hoşgel
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,805
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
İşte bu yüzden alacaklar kasanın indirimi yapıldığı sitenin önünde mouse hazırda dursun,hızlıca tıklayıp alın.
Fırsatçılar zaten ilk dakikadan bolca alarak satıp parasına para katarlar ve engelleyemeyiz.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Top Bottom