Akın Taşkan
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Herkes ekmeğinde.
iyi geceler kardeşimArkadaşlar sürçü lisan ettiysem affola. Yalnız bu alsatçı problemi gün geçtikçe büyüyecektir. Herkese iyi geceler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tam olarak öyle değil. Parası olmayan değil, parası olan üyeler alamıyor. Güç nerde?
Yeterince paran varsa alıyorsun dostum.Arkadaşlar sürçü lisan ettiysem affola. Yalnız bu alsatçı problemi gün geçtikçe büyüyecektir. Herkese iyi geceler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tam olarak öyle değil. Parası olmayan değil, parası olan üyeler alamıyor. Güç nerde?
Biz seninle anlaşamayacağız çünkü çok saçma argümanların var. Bi kere bu konu içinde gerçek kullanıcıdan çok al-satçı var bunu görmüş olduk. Bu konuda empati yapmanı beklemiyorum.bu insanların şu kur, enflasyon, mining, çip krizinde güçlükle sistem arayışında olduğunu bile bile bu konudan kendinize pay çıkarabiliyorsunuz. Gidin kart kovalayın, amazonda pusuya yatın, partalerti takip edin.Dostum indirimli bir ürünü şuan ki piyasa fiyatından satmanın neresi haksız kazanç? Bu ilanı incelemedim fakat genel olarak bu şekilde yapıyorlar.
Dostum indirimli bir ürünü şuan ki piyasa fiyatından satmanın neresi
Param var 9999 TL den aynı sistemi bana alabilirmisin?Yeterince paran varsa alıyorsun dostum.
Ben al-sat ile uğraşmıyorum. Mining yapıyorum. "bu insanların şu kur, enflasyon, mining, çip krizinde güçlükle sistem arayışında olduğunu bile bile bu konudan kendinize pay çıkarabiliyorsunuz" bu saydığın sorunların karşıtının gerçekten ben olduğunu düşünüyorsan oturalım çözelim.Biz seninle anlaşamayacağız çünkü çok saçma argümanların var. Bi kere bu konu içinde gerçek kullanıcıdan çok al-satçı var bunu görmüş olduk. Bu konuda empati yapmanı beklemiyorum.bu insanların şu kur, enflasyon, mining, çip krizinde güçlükle sistem arayışında olduğunu bile bile bu konudan kendinize pay çıkarabiliyorsunuz. Gidin kart kovalayın, amazonda pusuya yatın, partalerti takip edin.
Şuan ki piyasaya göre 9999TL ile paran olmuş olmuyor. Yeterince yazdım bu yüzden.Param var 9999 TL den aynı sistemi bana alabilirmisin?
ne hakkı ya sen bi sene önce 3 liraya aldığın ekran kartını, dolar ve bitcoin diye 5 liraya satarken piyasa böyle. Adam alsat yapınca hak yiyor ne ala memleketbakıyorum da çoğunluk 'kardeşim yasak değil ki' diye bağrıyor. vah güzel ülkemin güzel gençleri etik kurallarından bir haber malesef. bunun adı ticaret değil kardeşlerim sizi aydınlatayım bunun adı fırsatçılık imkanı olmıyanlar için uğraşılıp ucuz ürün ayarlanıyor kısıtlı stokla bu adamlarda alıp daha pahalıya satıyor ihtiyacı olmadığı halde bu kanunen suç olmasa bile etik kurallarına aykırıdır 3 kuruş için yapmayın yemeyin gençlerin haklarını.
Al-sat işinde uğraşmıyorsan konuda seni ilgilendiren bi mevzu yok kardeşim sen kendi dalganı yaşayabilirsin. Arkadaş haksız kazanç elde edenlerden bahsediyor. Sen kart kovala hazır sistemlerdeki lhrli oluyorBen al-sat ile uğraşmıyorum. Mining yapıyorum. "bu insanların şu kur, enflasyon, mining, çip krizinde güçlükle sistem arayışında olduğunu bile bile bu konudan kendinize pay çıkarabiliyorsunuz" bu saydığın sorunların karşıtının gerçekten ben olduğunu düşünüyorsan oturalım çözelim.
gençler markette veya garsonluk yaparak bir miktar para biriktirip böyle fırsatları kovalarken buna aracı olanları kınıyoruz onların avukatlığını yapmaya gerek yok serbest piyasa fiyatı düşürür burda fiyat artışı oluyor.Biz seninle anlaşamayacağız çünkü çok saçma argümanların var. Bi kere bu konu içinde gerçek kullanıcıdan çok al-satçı var bunu görmüş olduk. Bu konuda empati yapmanı beklemiyorum.bu insanların şu kur, enflasyon, mining, çip krizinde güçlükle sistem arayışında olduğunu bile bile bu konudan kendinize pay çıkarabiliyorsunuz. Gidin kart kovalayın, amazonda pusuya yatın, partalerti takip edin.
Şuan 13000TL. şimdi ne oldu? alsatçılar cebimden fazladan 3000TL almış oldu. Anlatabilmişimdir umarım.Şuan ki piyasaya göre 9999TL ile paran olmuş olmuyor. Yeterince yazdım bu yüzden.
Beni ilgilendiren bir mevzu neden olmasın dostum? Bende sizin gibi kart arıyorum bulursam alıyorum. Bulamazsam buraya gelip bu tarzda bir konu açmıyorum. Haksız kazançlık bir durum yok. Eşit şartlar altında sistem ikinize birden sunuluyor. Şanslı ve hızlı olan kapıyor.Al-sat işinde uğraşmıyorsan konuda seni ilgilendiren bi mevzu yok kardeşim sen kendi dalganı yaşayabilirsin. Arkadaş haksız kazanç elde edenlerden bahsediyor. Sen kart kovala hazır sistemlerdeki lhrli oluyor
Dostum kimse senin cebinden 3000TL almadı. Düşünce yapın gerçekten tuhaf. Sistem ikinize de aynı anda ve eşit şartlarda sunuluyorsa, adam senden daha hızlı ve şanslı ise bunu hırsızlık ile suçlayamazsın.Şuan 13000TL. ne oldu? alsatçılar cebimden fazladan 3000TL almış oldu. Anlatabilmişimdir umarım.