Neler Yeni

Arkadaşlar sizin stokları bu rezil fırsatcılar kapıyor.

İceWolf

80+ Silver
"Jaess: Genel olarak forum veya sitenin sisteminden bahsetmedim. İnsanlık olarak buyuz. Paran varsa güçlüsün."
Tam olarak öyle değil. Parası olmayan değil, parası olan üyeler alamıyor. Güç nerde?

Elexra23

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Elexra23
Arkadaşlar sürçü lisan ettiysem affola. Yalnız bu alsatçı problemi gün geçtikçe büyüyecektir. Herkese iyi geceler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tam olarak öyle değil. Parası olmayan değil, parası olan üyeler alamıyor. Güç nerde?
iyi geceler kardeşim

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Arkadaşlar sürçü lisan ettiysem affola. Yalnız bu alsatçı problemi gün geçtikçe büyüyecektir. Herkese iyi geceler.

Yeterince paran varsa alıyorsun dostum.

Dostum indirimli bir ürünü şuan ki piyasa fiyatından satmanın neresi haksız kazanç? Bu ilanı incelemedim fakat genel olarak bu şekilde yapıyorlar.
Biz seninle anlaşamayacağız çünkü çok saçma argümanların var. Bi kere bu konu içinde gerçek kullanıcıdan çok al-satçı var bunu görmüş olduk. Bu konuda empati yapmanı beklemiyorum.bu insanların şu kur, enflasyon, mining, çip krizinde güçlükle sistem arayışında olduğunu bile bile bu konudan kendinize pay çıkarabiliyorsunuz. Gidin kart kovalayın, amazonda pusuya yatın, partalerti takip edin.

Slyleight

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Sly
Coinleri ucuza alıp pahalıya satınca fırsatçı oluyor muyuz ? :blobdance:

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Biz seninle anlaşamayacağız çünkü çok saçma argümanların var. Bi kere bu konu içinde gerçek kullanıcıdan çok al-satçı var bunu görmüş olduk. Bu konuda empati yapmanı beklemiyorum.bu insanların şu kur, enflasyon, mining, çip krizinde güçlükle sistem arayışında olduğunu bile bile bu konudan kendinize pay çıkarabiliyorsunuz. Gidin kart kovalayın, amazonda pusuya yatın, partalerti takip edin.
Ben al-sat ile uğraşmıyorum. Mining yapıyorum. "bu insanların şu kur, enflasyon, mining, çip krizinde güçlükle sistem arayışında olduğunu bile bile bu konudan kendinize pay çıkarabiliyorsunuz" bu saydığın sorunların karşıtının gerçekten ben olduğunu düşünüyorsan oturalım çözelim.

Param var 9999 TL den aynı sistemi bana alabilirmisin?
Şuan ki piyasaya göre 9999TL ile paran olmuş olmuyor. Yeterince yazdım bu yüzden.

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
bakıyorum da çoğunluk 'kardeşim yasak değil ki' diye bağrıyor. vah güzel ülkemin güzel gençleri etik kurallarından bir haber malesef. bunun adı ticaret değil kardeşlerim sizi aydınlatayım bunun adı fırsatçılık imkanı olmıyanlar için uğraşılıp ucuz ürün ayarlanıyor kısıtlı stokla bu adamlarda alıp daha pahalıya satıyor ihtiyacı olmadığı halde bu kanunen suç olmasa bile etik kurallarına aykırıdır 3 kuruş için yapmayın yemeyin gençlerin haklarını.
:D ne hakkı ya :D sen bi sene önce 3 liraya aldığın ekran kartını, dolar ve bitcoin diye 5 liraya satarken piyasa böyle. Adam alsat yapınca hak yiyor :) ne ala memleket

Ben al-sat ile uğraşmıyorum. Mining yapıyorum. "bu insanların şu kur, enflasyon, mining, çip krizinde güçlükle sistem arayışında olduğunu bile bile bu konudan kendinize pay çıkarabiliyorsunuz" bu saydığın sorunların karşıtının gerçekten ben olduğunu düşünüyorsan oturalım çözelim.
Al-sat işinde uğraşmıyorsan konuda seni ilgilendiren bi mevzu yok kardeşim sen kendi dalganı yaşayabilirsin. Arkadaş haksız kazanç elde edenlerden bahsediyor. Sen kart kovala hazır sistemlerdeki lhrli oluyor

Elexra23

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Elexra23
gençler markette veya garsonluk yaparak bir miktar para biriktirip böyle fırsatları kovalarken buna aracı olanları kınıyoruz onların avukatlığını yapmaya gerek yok serbest piyasa fiyatı düşürür burda fiyat artışı oluyor.

İceWolf

80+ Silver
Şuan ki piyasaya göre 9999TL ile paran olmuş olmuyor. Yeterince yazdım bu yüzden.
Şuan 13000TL. şimdi ne oldu? alsatçılar cebimden fazladan 3000TL almış oldu. Anlatabilmişimdir umarım.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Al-sat işinde uğraşmıyorsan konuda seni ilgilendiren bi mevzu yok kardeşim sen kendi dalganı yaşayabilirsin. Arkadaş haksız kazanç elde edenlerden bahsediyor. Sen kart kovala hazır sistemlerdeki lhrli oluyor
Beni ilgilendiren bir mevzu neden olmasın dostum? Bende sizin gibi kart arıyorum bulursam alıyorum. Bulamazsam buraya gelip bu tarzda bir konu açmıyorum. Haksız kazançlık bir durum yok. Eşit şartlar altında sistem ikinize birden sunuluyor. Şanslı ve hızlı olan kapıyor.

Şuan 13000TL. ne oldu? alsatçılar cebimden fazladan 3000TL almış oldu. Anlatabilmişimdir umarım.
Dostum kimse senin cebinden 3000TL almadı. Düşünce yapın gerçekten tuhaf. Sistem ikinize de aynı anda ve eşit şartlarda sunuluyorsa, adam senden daha hızlı ve şanslı ise bunu hırsızlık ile suçlayamazsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,278
Üyeler
163,462
Son üye
dursun1838
Top Bottom