Neler Yeni

Arkadaşlar sizin stokları bu rezil fırsatcılar kapıyor.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Amazondan yada yurt içi dışı sitelerden alıp satana kim ne diyebilir. Aksine helal olsun ticaret yapıyor denir. Ama forum üyeleri alsın kullansın diye sınırlı stokların çoğunu onlar alıyorsa iş ticaretten çıkıp burdaki kitlenin haklarını gasp etmeye giriyor. Ben böyle düşünüyorum.
Dostum alan adamda belki kanalın ve forumun sıkı takipçisi?

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
olabilir ama bu sistem sistemi isteyene değil de alıp satacak birinin eline geçinde abdullah hacıgül tüh bu kişi almış demiyor ve bir sonraki sistemde bir değişiklik yapmıyor eğer fırsatçıların 5 er 10 ar alıp satmasını istemiyorlarsa her kredi kartına veya numaraya vs sadece 1 sistem alınsın gibi bir mantık getirirlerdi
Çoğu yer şuan zaten kampanyalı ürünlerde bu tarz bir sistem kullanıyor.

İceWolf

80+ Silver
Burdaki üyenin alıp kullanması gereken sistemi sen alıp yine aynı forum kullanıcısına 2000 TL fazlaya satıyorsun. Ne oldu, burdaki adamın 2000 lirasını elinden almış oldun. Bide bu yönden bakın. Yani Abdullah kardeşin sistemiyle adamın forum üyelerini kazıklamış oldun.

şahin doğan

80+ Platinum

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4

şahin doğan

80+ Platinum
Sistem hakkında bir fikrim yok. İtopyadan kampanyalı ekran kartı alırken 2 tane alma sınırı vardı.
eğer 1 den fazla alım yok ise yapabilecekleri başka bir şey yok gibi eğer istedikleri kadar alabiliyorlarsa demek ki kimin alıp almadığı onları ilgilendirmiyor

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Burdaki üyenin alıp kullanması gereken sistemi sen alıp yine aynı forum kullanıcısına 2000 TL fazlaya satıyorsun. Ne oldu, burdaki adamın 2000 lirasını elinden almış oldun. Bide bu yönden bakın.
Dostum paranın konuştuğu bir dünyada yaşıyoruz. Benim diyelim param var ben o gün kaçırdım sistemi almak istiyorum ve alıyorum. Sistem bu yani sen bunu değiştiremezsin ki.

şahin doğan

80+ Platinum
Sistem hakkında bir fikrim yok. İtopyadan kampanyalı ekran kartı alırken 2 tane alma sınırı vardı.
birde bu durum fırsatçılar için değil mining olayından dolayı var

Kimse kusura bakmasın hem ayranım dökülmesin hem de ayranımdan olmayayım. Ticaret yap kardeşim kimse sana karışamaz. Bu konuda anlatılmak istenen ticaret etiğine uymayan, haksız bi şekilde kazanç elde edip bunu meşru kılmaya çalışmak. Stoklu ürünler bu zor zamanlarda gerçek kullanıcılar için çıkarılıyor. Yoksa ben de daha bir şey bilmiyorum saygılar

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4

İceWolf

80+ Silver
Dostum paranın konuştuğu bir dünyada yaşıyoruz. Benim diyelim param var ben o gün kaçırdım sistemi almak istiyorum ve alıyorum. Sistem bu yani sen bunu değiştiremezsin ki.
Ben değiştiremem forumda benim değil, sistemleride ben toplamıyorum.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Kimse kusura bakmasın hem ayranım dökülmesin hem de ayranımdan olmayayım. Ticaret yap kardeşim kimse sana karışamaz. Bu konuda anlatılmak istenen ticaret etiğine uymayan, haksız bi şekilde kazanç elde edip bunu meşru kılmaya çalışmak. Stoklu ürünler bu zor zamanlarda gerçek kullanıcılar için çıkarılıyor. Yoksa ben de daha bir şey bilmiyorum saygılar
Dostum indirimli bir ürünü şuan ki piyasa fiyatından satmanın neresi haksız kazanç? Bu ilanı incelemedim fakat genel olarak bu şekilde yapıyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben değiştiremem forumda benim değil, sistemleride ben toplamıyorum.
Genel olarak forum veya sitenin sisteminden bahsetmedim. İnsanlık olarak buyuz. Paran varsa güçlüsün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,578
Üyeler
166,569
Son üye
ozdemir yusuf
Top Bottom