Arkadaşlar Sonunda Aldım

thinG

80+
Reaksiyon skoru
158
Arkadaşlar sonunda bir sisteme sahip oldum. İtopya mağazasına giderek aldım. Çarşamba teslim alacağım inşallah sıkıntısız sorunsuz. Başta Abdullah Abi olmak üzere tüm foruma teşekkürler ederim. İnşallah bi sıkıntı olmaz. Bundan sonra da forumda elimden geldiğimce yardımcı olmaya çalışacağım herkese.Kaliteli ortam:D

TEŞEKKÜRLER FORUM !

Hayırlı olsun

Bugün mü aldın.Kasa Sitede kötüydü,Kasa Corsairmi.

Hayırlı olsun, güle güle kullan.

Kasa v200 ama çok sıkıntu olacağını sanmıyorum. Abdullah abi de iyi olduğunu söylüyor.
Yani ben o kasayı sevmiyorum,Güzel bir kasa değil öyle söyleyeyim.Isınma sorunu olacaktır.

Yani ben o kasayı sevmiyorum,Güzel bir kasa değil öyle söyleyeyim.Isınma sorunu olacaktır.
Kanka paramız buna yetti. Isınma sorunu olarak olması gerekn derece aralığını max 70 75 olarak biliyorum ben ama doğru mudur ?

Arkadaşlar sonunda bir sisteme sahip oldum. İtopya mağazasına giderek aldım. Çarşamba teslim alacağım inşallah sıkıntısız sorunsuz. Başta Abdullah Abi olmak üzere tüm foruma teşekkürler ederim. İnşallah bi sıkıntı olmaz. Bundan sonra da forumda elimden geldiğimce yardımcı olmaya çalışacağım herkese.Kaliteli ortam:D

TEŞEKKÜRLER FORUM !
hayırlı olsun. darısı olmayanlara ;)

Kapak açıp kullanmak zorunda kalabilirsin.

Kapak açıp kullanmak zorunda kalabilirsin.
Keşke sonunu okusaydınız bir adam da aynı sorunu yaşıyormuş uzay montaj yapınca çözülmeyince anlamış ki işlemci kaynaklı sıcaklık. En son da biri soğutucu ile kullanıyor ve değerler gayet normal bir sıkıntısı yok. Ayrıca çare basit bir işlemci soğutucu alırsın kule tipi babalar gibi kullanırsın sana yine fazla gelirse üste 2 adet 14 mm fan takarsın. En az 7-8 derece de oradan düşüyor öyle olduğu zaman spec deltadan daha iyi duruma geliyor hatta geçiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,344
Üyeler
186,873
Son üye
veinthrows
Geri