Arkadaşlar sorunun nerde olduğunu anlayamadım yardım edin

mehmetxd

80+
Reaksiyon skoru
5
bilgisayarmın belirli bir süre oynadıktan sonra bazı anlamlandıramadığım şeyler oluyor (ekranda rengaren çizgiler gelip gitmesi ekranın tek renk olup donması donmanın hemen ardına bilgsayarın yeniden başlatması) gibi sorunlar var bir türlü düzeltemedim kasaya format attım ancak yinede düzelmedi ekran kardından şüpeleniyorum ve birkaş fotoraf bırakıcam

bilgisayar sorunu.webp
bilgisayar sorunun 2.webp

bu olay bilgisayarı yeniden başlatınca düzeliyor

bilgisayarmın belirli bir süre oynadıktan sonra bazı anlamlandıramadığım şeyler oluyor (ekranda rengaren çizgiler gelip gitmesi ekranın tek renk olup donması donmanın hemen ardına bilgsayarın yeniden başlatması) gibi sorunlar var bir türlü düzeltemedim kasaya format attım ancak yinede düzelmedi ekran kardından şüpeleniyorum ve birkaş fotoraf bırakıcam

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
dostum sürücülerin güncel degilmi

Ekran kartının motoru bozulmuş olabilir bir arkadaşımın daha başına gelmişti değiştirmeni öneririm ancak yinede araştır

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
garanti devam ediyosa zaman kaybetmeden yolla

Yok monitördemi problem var diye bakmak için sağlam televizyona taktım televizyondada aynı problem var şuanda aynı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu şuan çektim

dostum sürücülerin güncel degilmi
Format attım aynı problem devam ediyor

Ekler

• 1000006222.webp
    1000006222.webp
    1.3 MB · Hit: 18
Yok monitördemi problem var diye bakmak için sağlam televizyona taktım televizyondada aynı problem var şuanda aynı

Bunu şuan çektim

Format attım aynı problem devam ediyor
dostum ekran kartının model ne

Bu arada kablondada sorun olabilir benim sana tavsiyem bir kablo bul dene baktın aynı direk beklemeden Garanti gönder

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,633
Üyeler
184,033
Son üye
ploturn
Geri