Neler Yeni

Öneri Arkadaşlar şuan s21 fe 2. El alınır mı?

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,932
Arkadaşlar şuan a15 kullanmaktayım bunu 7 binden satıp 12 bin tl ya arkadaşın telefonunu almaya gerek varmı exynos 2100 işlemcisi var 256 gb depolama internette 11k ya filan da satıyorlar belki indirim yapabilir

Bu arada alırsam 1.5 yıl sonra filan güncelleme desteği sona eriyor 1 yıl sonra satabilirmiyim sizce?

Almak istememin başlıca sebepleri kamerası 120hz olması kablosuz şarjı ve 128 gb daha fazla depolamadı olması siz bu konu halkında ne düşünüyorsunuz?

10binin altına yurtiçi temiz bulunursa alınır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar şuan a15 kullanmaktayım bunu 7 binden satıp 12 bin tl ya arkadaşın telefonunu almaya gerek varmı exynos 2100 işlemcisi var 256 gb depolama internette 11k ya filan da satıyorlar belki indirim yapabilir

Bu arada alırsam 1.5 yıl sonra filan güncelleme desteği sona eriyor 1 yıl sonra satabilirmiyim sizce?

Almak istememin başlıca sebepleri kamerası 120hz olması kablosuz şarjı ve 128 gb daha fazla depolamadı olması siz bu konu halkında ne düşünüyorsunuz?
12 bin bu telefon için pahalı o paraya s22 alırsın. Ha tanıdık en azından riski olmaz dersen bilemem ama dost kazığını da yiyen bilir

Bence sifiri da alinmaz

Bjraz daha para ekleyebilirmisiniz
Dostum eklemesine ekleyebilirim belki de üniye oara kalmazsa diye korkuyorum

10binin altına yurtiçi temiz bulunursa alınır

12 bin bu telefon için pahalı o paraya s22 alırsın. Ha tanıdık en azından riski olmaz dersen bilemem ama dost kazığını da yiyen bilir
Dostum peki 1 yıl sonra satılırmı bu telefon 1 yıl idare ediversem yeter bana şimdilik

Kullanılabilirlik açısından sıkıntı olmaz. 2.5 senedir kullanıyorum gayet güzel bir telefon. Ama o fiyata 2. el olarak alabileceğin başka bir telefon var mı onu bilmiyorum.

O paraya S22 bulursun
Knk s22 çok ısınıyor ve şarjı çok çabuk bitiyor

Kullanılabilirlik açısından sıkıntı olmaz. 2.5 senedir kullanıyorum gayet güzel bir telefon. Ama o fiyata 2. el olarak alabileceğin başka bir telefon var mı onu bilmiyorum.
Peki sence 1 yıl sonra satsan kaça satarsın elen çıkarabilirmiyim acabs onu düşünüyorum

Knk s22 çok ısınıyor ve şarjı çok çabuk bitiyor

Peki sence 1 yıl sonra satsan kaça satarsın elen çıkarabilirmiyim acabs onu düşünüyorum
S21 Fe’nin de çok farkı yok. Isınan ve pili başarısız bir cihaz. Uyguna satarsan çıkar, ya da bekleyeceksin.

Exynos modeli alınmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,970
Üyeler
173,105
Son üye
Srkn72
Geri