Arkadaşlar tahminimce ekran kardım yandı

Yani bilmiyorum şansıma şuzamana kadar kötü televizyonla oynadım fabrikada okadar çalîştım bir ekran aldım oda bunun üzerine geldi vallaha bilmiyorum geçenki video yüzünden zaten uygun ekran kartlarının fiyatlarını yükselttiler ne yapıcam hiç bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnşallah ekranla ilgili bir problemdir

Sabahın bu sağatinde yazan fikirde bulunan ve yardımcı olan bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum beni bilgilendire bileceğiniz şeyleri söylerseniz çok mennun olurum
Oyunda belli bir zaman geçtikten sonra mı oluyor yoksa ilk girdiğinde de oluyor mu?

O zaman VRM aşırı ısınıyor. Ekran kartını soğutmaya çalışın sorun çözülebilirbid

Ne zaman değiştin? İçinde termal pedler var mıydı?
Termal pedleri duruyor onları aldığımdan beri hiç deyiştirmedim ancak cipin üzerindekini daha2 gün önce deyiştirdim sonrasında tekrardan testeddiğimde aynı sorun devam ediyordu

Termal pedleri duruyor onları aldığımdan beri hiç deyiştirmedim ancak cipin üzerindekini daha2 gün önce deyiştirdim sonrasında tekrardan testeddiğimde aynı sorun devam ediyordu
Termal pedler kurumuştur. Onlar değişirse eğer sorun çözülebilir. ÇÖZÜLEBİLİR!

Ekler

• 1000005879.webp
    1000005879.webp
    131.6 KB · Hit: 14
Ne olduğünü bilmiyorum ama soldakina bakarsanız bir ren deyişimi var bir problem olurmu yada problem bundan kaynaklımı

Msi rx570ti 8gb oc
Termal pad işi biraz nazlıdır. Her zaman tutmayabilir haberin olsun. Bu arada ekstra plakanın içindeki 1mm kalınlığı var. Ya ek paket alacaksın ya da öyle bırakacaksın. Ya da bu işleri salla götür bilgisayarcıya yapsın.

index.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,462
Üyeler
184,164
Son üye
OmerOzturk
Geri