Arkadaşlar ts3 Failed to connect to server hatası veriyor

blentpge

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
304
arkadaşlar eski sürüm indirip denedim fakat çözemedim bir türlü. sürekli bu hatayı verıyor bana

Sunucu yazilim versiyonu senin client yazilimdan eski olabilir acmaz yada tam tersi hatirlamiyorum suanda
Bilgisayarin tarih saati yanlis olabilir
Dns google dns yapip denermisin

Sunucu yazilim versiyonu senin client yazilimdan eski olabilir acmaz yada tam tersi hatirlamiyorum suanda
Bilgisayarin tarih saati yanlis olabilir
Dns google dns yapip denermisin
dostum laptobu telefonun internetıne baglayınca oluyor ama modeme baglayınca olmuyor

Bu yakin bi zamandami oldu yoksa bayadir varmi modeminiz bu durum olunca kapatip acmayi denedinizmi ip ban yemis olabilirsiniz ts tarafindan ama pek zannetmiyorum onun haricinde aklima gelirse bi vak sey daha var onuda soylerim

hayır dostum surumu 3.1.10 olarak ındır bende oyle ındırdım

Bu yakin bi zamandami oldu yoksa bayadir varmi modeminiz bu durum olunca kapatip acmayi denedinizmi ip ban yemis olabilirsiniz ts tarafindan ama pek zannetmiyorum onun haricinde aklima gelirse bi vak sey daha var onuda soylerim
yok hayır ban yemedım ts3 ten hiç girmemiştim daha önce

Pc basinda olsam size iyi bir destek verebilirdim ama suanda evde degilim yotube tan bu tarz sorunla karsilasan kisilerin cozum vidyolarina baktinizmi gecmiste ts3 server sahibi oldugum icin baya biliyorum ama suanda mobilde oldugum icin pek aklima birsey gelmiyor

PC basinda olsam size iyi bir destek verebilirdim ama suanda evde degilim yotube tan bu tarz sorunla karsilasan kisilerin cozum vidyolarina baktinizmi gecmiste ts3 server sahibi oldugum icin baya biliyorum ama suanda mobilde oldugum icin pek aklima birsey gelmiyor
evet cok baktm hiç işime yarayan bişey bulamadım. saolun yinede

Geri