Neler Yeni

Arkadaşlar Türkiyedeki Bilgisayarcıların Herkesi Dolandırmasına Neden Kimse Dur Demiyor ?

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Arkadaşlar Benim Bir Akrabam Var.Beni Dinlemediler Gittiler Bilgisayarcı Tanıdık Diye Bilgisayar İstediler.2300tl Sistem Hem de 2.el Sistem Özellikleri :

İntel Pentium
4gb Ram
r7 240 Ekran Kartı
Anakartı Dandik Markayı unuttum
C4 Psu

Swanz

80+ Bronze
Geçmiş olsun

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Arkadaşlar Benim Bir Akrabam Var.Beni Dinlemediler Gittiler Bilgisayarcı Tanıdık Diye Bilgisayar İstediler.2300tl Sistem Hem de 2.el Sistem Özellikleri :

İntel Pentium
4gb Ram
r7 240 Ekran Kartı
Anakartı Dandik Markayı unuttum
C4 Psu
Zorla aldırtmıyor.
Bu da serbest ticarettir.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zorla aldırtmıyor.
Bu da serbest ticarettir.
Serbest Ticaret Diye İnsanları Kazıklayamazlar.Serbest Ticaret Demek Bu Demek Değil Ki.Serbest Ticaret Demek Fiyatların Uygun şekilde Kendimizin Belirleyebildiği Ekonomi Modeli.Ama Ülkede Fırsatçılar Olduğu Sürece Serbest Piyasa Uygulanamaz

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Tayfun Yılmaz
Serbest Ticaret Diye İnsanları Kazıklayamazlar.Serbest Ticaret Demek Bu Demek Değil Ki.Serbest Ticaret Demek Fiyatların Uygun şekilde Kendimizin Belirleyebildiği Ekonomi Modeli.Ama Ülkede Fırsatçılar Olduğu Sürece Serbest Piyasa Uygulanamaz
Kendilerininde kazancı olmalı fakat bu kazanç çok üst düzeyde ama hepsi öyle değil

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Serbest piyasa fiyatı satan kişi belirler. Yüksek fiyat biçerse satamaz.

Fuyklxrd

80+
Orta okuldaki bilişim dersi müfredatına ek olarak donanım konusu eklenmeli bence. Çünkü teknoloji çağındayız çocuklarda haliyle teknolojiye yöneliyor. Bilinçlendirme yapılmalı.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Buna dolandırmak denmez dostum.
Ben de istersem bir dükkan açarım ve i3 9100F işlemciyi 3000 TL den satarım, RX 570 kartını 4000 TL den satarım, buna kimse karışamaz.
Senin isyanını anladım merak etme, evet ülkedeki bilgisayarcılar adam akıllı f/p güncel bir pc toplamayı bilmiyor genelde ve buna da yapılacak bir şey yok.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Kendilerininde kazancı olmalı fakat bu kazanç çok üst düzeyde ama hepsi öyle değil
Türkiyedeki Bilgisayarcıların %95 i Öyle.Kimse Kıvırmasın.Hepsi İnsanları Kazıklıyorlar

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Orta okuldaki bilişim dersi müfredatına ek olarak donanım konusu eklenmeli bence. Çünkü teknoloji çağındayız çocuklarda haliyle teknolojiye yöneliyor. Bilinçlendirme yapılmalı.
Orta okulda yok ama lise de eğer bilişim teknolojileri bölümündeysen gösteriyorlar. :)

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Buna dolandırmak denmez dostum.
Ben de istersem bir dükkan açarım ve i3 9100F işlemciyi 3000 TL den satarım, RX 570 kartını 4000 TL den satarım, buna kimse karışamaz.
Senin isyanını anladım merak etme, evet ülkedeki bilgisayarcılar adam akıllı f/p güncel bir PC toplamayı bilmiyor genelde ve buna da yapılacak bir şey yok.
Bilmiyorlar Değil İşlerine Gelmiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,625
Üyeler
165,558
Son üye
muhibbi
Top Bottom