Neler Yeni

Arkadaşlar Türkiyedeki Bilgisayarcıların Herkesi Dolandırmasına Neden Kimse Dur Demiyor ?

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Çoğu bilgisayarcı böyle bazen çok nadir de olsa iyileri çıkıyor ama hepsi genelde çok fazla kar etme derdinde bakın kar etmesinler demiyorum milleti ***** yerine koyuyorlar çoğu

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Orta okuldaki bilişim dersi müfredatına ek olarak donanım konusu eklenmeli bence. Çünkü teknoloji çağındayız çocuklarda haliyle teknolojiye yöneliyor. Bilinçlendirme yapılmalı.
Ortaokulda kartondan küp yaptırmak yerine donanım dersi verseler 10 numara olur. Nerde saçma iş var okulda gördüm liseye kadar. Küplerden piramit mi dersin, çubuklardan bardak mı dersin...

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Zorla vermiyorlar. İnternette her şeyi araştırıp teknolojiyi araştırmayan herkesin dolandırılmaya mahkum olduğunu düşünüyorum. Hiç de üzülmüyorum.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Türkiyedeki Bilgisayarcıların %95 i Öyle.Kimse Kıvırmasın.Hepsi İnsanları Kazıklıyorlar
O kadar yüksek değil. Zaten memnun olan neden konu açsın?
Benim burada gayet iyi bilgisayarcılar var bazen işim onlara düşüyor.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Orta okulda yok ama lise de eğer bilişim teknolojileri bölümündeysen gösteriyorlar. :)

Çoğu bilgisayarcı böyle bazen çok nadir de olsa iyileri çıkıyor ama hepsi genelde çok fazla kar etme derdinde bakın kar etmesinler demiyorum milleti ***** yerine koyuyorlar çoğu
Hocam Bir Tane Bile Düzgün Bilgisayarcıya Rastlamadım.Kimisi Gider Sistemden Ssd Çalar Ram Çalar.Kimisi Gider 200 TL Parçayı 500e Kitler.Bir Tane Bile namuslusuna Rastlamadım

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Zorla vermiyorlar. İnternette her şeyi araştırıp teknolojiyi araştırmayan herkesin dolandırılmaya mahkum olduğunu düşünüyorum. Hiç de üzülmüyorum.
Hocam İyide Herkes Bilemez Ki.Bunu Kitlediği Adam 50 Yaşında.Herkes Bilmek zorunda Değil.Öyle Olsa Her Meslekte Böyle Olması Gerkeiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

O kadar yüksek değil. Zaten memnun olan neden konu açsın?
Benim burada gayet iyi bilgisayarcılar var bazen işim onlara düşüyor.
Hocam Bana Mı Hep Öyle Denk Geliyor Bilmiyorum Ama Hep Böyle.Hep Bir şey Yapıyorlar Yani

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Biz dalgasına 10.000tl lik pc sorduk adam rtx 2060 + i3 9100f topladı :) be de rtx 3070 + 5 5600x düşünüyorum tabi 10k ga değil 13-14k ya filan

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Benim bildiğim kadarıyla 6/7. sınıflarda oluyordu.
Bilişim dersi var evet haklısın da ben pc parçalarının eğitiminden bahsettim.
Bilişim bölümünde lise de parçaları gösterip öğretiyorlar.

Top Bottom