Neler Yeni

Yardım Arkadaşlar usb joyistick ten 900 derece direksiyon yapımı

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mehmet Erkut BOZKURT
Arkadaşlar joyistick ten 900 derece direksiyon yapmaktayım. normal 10k potansiyometre takınca sağa sola dönüyor ancak çok turlu potansiyometre takınca sadece sağa veya sadece sola dönüyor.Bilmiyorum yazılımdanmı . ANLAYAN ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM ETSİN...

asemih159

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Semih

Bu videodaki yazılımları kullanarak bir daha Arduino'yu programlar. Çok turlu potansiyometreyi bağladığın Arduino'nun analog (A0, A1, A2 gibi) pinini videodaki "Wheel Configration" programının X eksenine seç.
Anlamadığın bir nokta olursa yardımcı olabilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mehmet Erkut BOZKURT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bu videodaki yazılımları kullanarak bir daha Arduino'yu programlar. Çok turlu potansiyometreyi bağladığın Arduino'nun analog (A0, A1, A2 gibi) pinini videodaki "Wheel Configration" programının X eksenine seç.
teşekkür ederim :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde yazıcıdan çıkan ncoder ile yapanlar var sizce hangisi daha hassastır ncoder mi potansiyometre mi?

asemih159

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Semih
teşekkür ederim :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde yazıcıdan çıkan ncoder ile yapanlar var sizce hangisi daha hassastır ncoder mi potansiyometre mi?
Bence "eski" bir yazıcı encoder'ındansa sağlam bir potansiyometre çok daha hassas ve kullanımı kolay olur.

Top Bottom