Millet akıllandırıyor.Akıllanıyorlar hafiften.
Belki de millet akıllanıyor.
Millet akıllandırıyor.Akıllanıyorlar hafiften.
Belki de millet akıllanıyor.
https://www.itopya.com/msi-geforce-rtx-3060-ti-gaming-x-trio-8gb-gddr6-256-bit-ekran-karti/ ekran kartı fiyatı var ama stok yok ben mi yanlış seçtim bilmiyırum ama topluyorum 17k çıkıyor her seferindeŞu anda ekran kartı stokta yok.
Ekran kartsız fiyat bu çıkıyor.
Alıntıyı görüntüle
Ekran kartı zaten 7.5K civarıdır. Yani çok uygun fiyatı.
Yanlış hesaplamışsınız.https://www.itopya.com/msi-geforce-rtx-3060-ti-gaming-x-trio-8gb-gddr6-256-bit-ekran-karti/ ekran kartı fiyatı var ama stok yok ben mi yanlış seçtim bilmiyırum ama topluyorum 17k çıkıyor her seferinde
Yanlış hesaplamışsınız.
Ben yukarıya hesaplanmış şekilde attım.
@rdeMStakeNben yanlış toplamışım o zaman ama sıkıntı nerede söyler misiniz kaç gündür baştan topluyorum ekran kartı fiyatında sadece anakart vardı mevcut fiyatı görmek için koydum
İtopya'dan toplamışsınız.Alıntıyı görüntüleben yanlış toplamışım o zaman ama sıkıntı nerede söyler misiniz kaç gündür baştan topluyorum ekran kartı fiyatında sadece anakart vardı mevcut fiyatı görmek için koydum
Mesaj otomatik birleştirildi:
@rdeMStakeN
akakçenin yönlendirdiği sitelerin ne kadar güvenilir olduğu hakkında bi fikrim yok o yüzden bilindik bir yerden topladım ama yinede en az 1,1.5k fiyat farkı varİtopya'dan toplamışsınız.
Sıkıntı o.
Akakçe'den toplayınız.
herkes öyle demiş ama vatanı bırakıp genele baktığımızda da ucuzBu sefer hiçbir şeyden kısmamışlar. Her şey corsair. Fiyatı ise "Vatan'a Göre" gayet iyi.
Vatan zorunlu ise bu alınabilir.akakçenin yönlendirdiği sitelerin ne kadar güvenilir olduğu hakkında bi fikrim yok o yüzden bilindik bir yerden topladım ama yinede en az 1,1.5k fiyat farkı var
Mesaj otomatik birleştirildi:
herkes öyle demiş ama vatanı bırakıp genele baktığımızda da ucuz
Şu an bilgisayar başında değilim. Kusura bakmayın.vatan zorunlu değil ancak aynı kalitede başka PC göremedim bulabilirseniz link atar mısınız
sorun yok, ben yine bir bakayım ancak 3060ti+R5 5600X ve geriye kalan bütçeye de kaliteli anakart,ram,ssd ve psu bulunabilir mi bilmiyorumŞu an bilgisayar başında değilim. Kusura bakmayın.
3060 Ti Gaming X Trio mu 7.5KŞu anda ekran kartı stokta yok.
Ekran kartsız fiyat bu çıkıyor.
Alıntıyı görüntüle
Ekran kartı zaten 7.5K civarıdır. Yani çok uygun fiyatı.