Neler Yeni

Arkadaşlar vergi vermek zorundamıyım

zipottik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Muhammed Yiğit
Merhaba arkadaşlar photoshop yaparak para kazanmayı düşünüyorum vergi vermek zorundamıyım veya ne zaman vermek zorunda olurum

Rulep

80+ Gold
Vermek zorundasın ama detayları bilmiyorum

Livaković

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar photoshop yaparak para kazanmayı düşünüyorum vergi vermek zorundamıyım veya ne zaman vermek zorunda olurum
Adamlar youtubedan para kazanıldığını öprenince bile orayada vergi sistemi koydular gerisini sen düşün adamlar her koldan sömürüyorlar :D bunada koymuşlardır

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Açıkçası ufak gelirlere pek bakmazlar ama ayda en az 10K falan kazanacağım diyorsan bir şirket kurup vergi levhasına sahip olmalısın.

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
limiti vardı sanırım aylık 6k ya kadar vergi istemiyorlar

zipottik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Muhammed Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
limiti vardı sanırım aylık 6k ya kadar vergi istemiyorlar
Açıkçası ufak gelirlere pek bakmazlar ama ayda en az 10K falan kazanacağım diyorsan bir şirket kurup vergi levhasına sahip olmalısın.
Adamlar youtubedan para kazanıldığını öprenince bile orayada vergi sistemi koydular gerisini sen düşün adamlar her koldan sömürüyorlar :D bunada koymuşlardır
Vermek zorundasın ama detayları bilmiyorum
Bunları kesin olarak detaylı nereden öğrenebilirim doğru kaynak var mı

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,141
İsim
Ömer
Adamlar baktılar günlük evlerden vergi almıyorlar günlük evlerden bile vergi almya başladılar artık nefes alırken vergi vermiyorsan bence mutluluk sebebi

Top Bottom