Adamlar youtubedan para kazanıldığını öprenince bile orayada vergi sistemi koydular gerisini sen düşün adamlar her koldan sömürüyorlar bunada koymuşlardırMerhaba arkadaşlar photoshop yaparak para kazanmayı düşünüyorum vergi vermek zorundamıyım veya ne zaman vermek zorunda olurum
Açıkçası ufak gelirlere pek bakmazlar ama ayda en az 10K falan kazanacağım diyorsan bir şirket kurup vergi levhasına sahip olmalısın.Merhaba arkadaşlar photoshop yaparak para kazanmayı düşünüyorum vergi vermek zorundamıyım veya ne zaman vermek zorunda olurum
limiti vardı sanırım aylık 6k ya kadar vergi istemiyorlarMerhaba arkadaşlar photoshop yaparak para kazanmayı düşünüyorum vergi vermek zorundamıyım veya ne zaman vermek zorunda olurum
limiti vardı sanırım aylık 6k ya kadar vergi istemiyorlar
Açıkçası ufak gelirlere pek bakmazlar ama ayda en az 10K falan kazanacağım diyorsan bir şirket kurup vergi levhasına sahip olmalısın.
Adamlar youtubedan para kazanıldığını öprenince bile orayada vergi sistemi koydular gerisini sen düşün adamlar her koldan sömürüyorlar bunada koymuşlardır
Bunları kesin olarak detaylı nereden öğrenebilirim doğru kaynak var mıVermek zorundasın ama detayları bilmiyorum
Adamlar baktılar günlük evlerden vergi almıyorlar günlük evlerden bile vergi almya başladılar artık nefes alırken vergi vermiyorsan bence mutluluk sebebiMerhaba arkadaşlar photoshop yaparak para kazanmayı düşünüyorum vergi vermek zorundamıyım veya ne zaman vermek zorunda olurum