kelomerosan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 854
Arkadaşlar pc tam anlamıyla eve en uzak köşede, dolaysıyla böyle Tp link wn822N gibi uzayabilen bir şey varsa önereceğiniz çok sevinirim. Yoksa onu alacağım gibi görünüyor
Teşekkürler ama ben de böyle usb li kullanıyordum ve çok sıkıntı çektim. Mesela telefonumu wifi adaptörü olarak kullandığımda masamın öbür ucuna çekebildiğimden çok daha stabil çalışıyor. Mümkünse kablo ile uzağa koyabileceğim bir şey isterimAc1200 Mbps Dual Band USB 3.0 Adaptör Kablosuz Wi-Fi Alıcı Fiyatları ve Özellikleri
Ac1200 Mbps Dual Band USB 3.0 Adaptör Kablosuz Wi-Fi Alıcı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
İncelemesi var Abdullah reis tarafından
Ürün bumuydu peki bu ürün baya iyi bendede var aşırı memnunum.Teşekkürler ama ben de böyle usb li kullanıyordum ve çok sıkıntı çektim. Mesela telefonumu wifi adaptörü olarak kullandığımda masamın öbür ucuna çekebildiğimden çok daha stabil çalışıyor. Mümkünse kablo ile uzağa koyabileceğim bir şey isterim
Yok başkaydı ama şu an 2 şey arasındayım. Ya tp link wn822n ya da mercusys mw300uh. Hangisi daha iyidir?Ürün bumuydu peki bu ürün baya iyi bendede var aşırı memnunum.
Valla ben aldım ama hiç memnun olmadım yolum buna düştüAc1200 Mbps Dual Band USB 3.0 Adaptör Kablosuz Wi-Fi Alıcı Fiyatları ve Özellikleri
Ac1200 Mbps Dual Band USB 3.0 Adaptör Kablosuz Wi-Fi Alıcı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
ama bunun altında bir sürü farklı model var aynı resimli, hangisini almalıyım?Ac1200 Mbps Dual Band USB 3.0 Adaptör Kablosuz Wi-Fi Alıcı Fiyatları ve Özellikleri
Bunu al hocam https://m.n11.com/urun/ac1200-mbps-...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genelValla ben aldım ama hiç memnun olmadım yolum buna düştü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ama bunun altında bir sürü farklı model var aynı resimli, hangisini almalıyım?
Hocam bunda sepete nerde ekleyeceğim
Hocam bunda sepete nerde ekleyeceğimbulamadım Alıntıyı görüntüle
Ulan çerez kabul etmenin altına saklanmış meretHocam bunda sepete nerde ekleyeceğimbulamadım Alıntıyı görüntüle