Neler Yeni

Arkadaşlar yardım edermisiniz ?

Schämell

80+
Merhabalar bildiğiniz üzere dilekçe veripte sınava girmeyebiliyoruz ve ben bunu annemlere dedim annemler hayır sen sınavlara gir ben senin başarınk görmek istiyorum diyo allah aşkına yardım edin nasıl girmeyebilirim daha 9.sınıfım bide

HoYeon Jung

80+ Gold
Merhabalar bildiğiniz üzere dilekçe veripte sınava girmeyebiliyoruz ve ben bunu annemlere dedim annemler hayır sen sınavlara gir ben senin başarınk görmek istiyorum diyo allah aşkına yardım edin nasıl girmeyebilirim daha 9.sınıfım bide
Kral vallaha elimizden bir şey gelmez ki :D. Öğretmeninle konuş, de işte hocam ben kendime güvenmiyorum. Düşük not alabilirim falan. Bir de öğretmenin görüşsün. Annene söyle bu sınav notları karnene yansıyacak. Bu sınavlarda başarıyı sınamak saçma olur. Deneme sınavlarına falan girerek durumunu annene gösterirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
mustafa
Sınavdan düşük alırsan ortamanın düşeceğini söyle

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
İrem Hanım en mantıklısı sınavlara giderseniz covid'in cirit attığını, ilk sınavlarınız zaten iyi olduğu halde 2.ye girerseniz notlarınız düşebileceğini söylemeniz olur. Eğer bu konuyu okuyacaklarsa destekleyecek şeyler söyleyebiliriz. İyi forumlar :)

Exe_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,406
İsim
Batuhan Acar
İlk sınav notlarınız yüksek ise ilk sınavlarınızın zaten yüksek olduğunu ve sağlığınızi riske atmak istemediğinizi söylenebilirsiniz. İyi forumlar dilerim İrem hanım :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,697
Üyeler
164,366
Son üye
Alperen01101
Top Bottom