Arkadaşlar yardım edin lütfen

Reaksiyon skoru
22
Bilgisayari actigimda bununla karsilastim:
Fixing (C: ) Stage:1 %9 (70908 of 738816) total:%3 ETA: 0:01:11
Arkadaar bilgisayar 1 gün açık kaldi ve bitmedi en son baktığımda tahmini bitiş saati (ETA) 90 saati geçmişti 5 tane bilgisayarciya sordum hepsi büyük ihtimal hdd dediler bilgisi olan var mi 2 gün sonra bilgisayari açtığımda otomatik onarim dedi ve disk hatalari onariliyor bu bir saatten fazla sürebilir diyordu yardim edin lütfen.. şimdiden teşekkürler....

Dostum bu hataya baktım microsoftun sitesindeki kişiler windows 10'u yeniden kurarak üstesinden gelmişler başka bir çözüm yolu göremedim eğer bu işlem sürerken bilgisayarı kapatırsan disk hasar görebilir diyorlar. Şimdiden geçmiş olsun İnşallah atlatabilirsin.

Format atarak kurtulabilirsin belkide.

Aynı sorunla bende karşılaştım. 2 3 saat sürdü. Sonuç değişmedi. Hatalar alıyordum. Sonuç olarak format attım ve kurtuldum.

Windows dosyalarında hata oluşmasından dolayı bozulan dosyaları onarmaya çalıştığı zaman bu işlem başlar. Şansınız varsa format atarak sorunu çözebilirsiniz fakat çoğu zaman diskte oluşan bad sector ve okuma/yazma hatasındanda kaynaklanabiliyor. Bu sebepten sisteme girebilirseniz HDD Sentinel ile diskinizi bi kontrol edin

Ben hdd yi değiştirsem sorun tamamen gider mi format atmak yerine ssd kullanmak istiyorum?

Geri