Neler Yeni

Arkadaşlar yeni bir sistem alcam sizce aşağıdaki sistem hakkında fikir verirmisiniz.

enes42

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Enes YAMAN

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR

enes42

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Enes YAMAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Neden artıları ne ?

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML

salatalık turşusu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Aybar Adlığ
Ben El Capitan'ın 400 tl farkı hakettiğini düşünmüyorum. 500w psu yetecektir. Zaten tdp'ler azaldığı için bundan 10 yıl sonra belki 300w psu'lu sistemler toplanacak. Onun dışında Teknobiyotikteki kasa El Capitan'ın kasasından daha kötü ona bir şey demiyorum fakat yine de 400 lira fiyat farkı bana biraz fazla geldi. 200 250 lira olsaydı bu fark daha makul olurdu diye düşünüyorum.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
işlemciye ekran kartı fazla olmuş 3500x 2080 i besleyebiliyor psu kötü kasada kötü teknobiyotik genelde kötü bileşenlerden uygun fiyatla göz boyamaya çalışıyor ben bütçeniz doğrultusunda game garaja yönelmenizi öneririm bütçenizi söyleyin en iyi pc yi çıkaralım

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Emre
el capitan fazladan 400 tlyi hakettiğini düşünüyorum kasa+psu+cpu 3600 iyi bir cpu, ilerde upgrade yapmanı kolaylaştırır

Son düzenleme:

EECN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Emre Can
işlemciye ekran kartı fazla olmuş 3500x 2080 i besleyebiliyor PSU kötü kasada kötü teknobiyotik genelde kötü bileşenlerden uygun fiyatla göz boyamaya çalışıyor ben bütçeniz doğrultusunda game garaja yönelmenizi öneririm bütçenizi söyleyin en iyi PC yi çıkaralım
Kardeşim kusura bakma, sormak istiyorum. Asla bir firmayı savunduğumdan değil; bilgi edinmek için. Teknobiyotik kasa ve psuları kötü olabilir, özelleştirerek kalitelisi varsa değiştirebilir yada harici olarak kendinde alabilirsin fakat gamegaraj’ın kasa ve psu’suna olan güven nereden geliyor? Kendileri ile iletişime geçtiğimde aşağıdaki cevabı aldım;
aquarius 5an modelimizde, gamegaraj 550W 80+ sertifikalı Power Supply kullanmaktayız, kendi markamızı taşıyan ürünümüz, dünyanın önde gelen üreticilerinden aıgo tarafından üretilmiştir.

Aigo markası çin markası olup psu’da çin malı bir psu oluyor. Bu markaya güvenmek doğru tercih olur mu?

DeoNade

80+ Bronze
Ben El Capitan'ın 400 TL farkı hakettiğini düşünmüyorum. 500w PSU yetecektir. Zaten tdp'ler azaldığı için bundan 10 yıl sonra belki 300w PSU'lu sistemler toplanacak. Onun dışında Teknobiyotikteki kasa El Capitan'ın kasasından daha kötü ona bir şey demiyorum fakat yine de 400 lira fiyat farkı bana biraz fazla geldi. 200 250 lira olsaydı bu fark daha makul olurdu diye düşünüyorum.
adamlar utanmasa kargoya veriyoruz diye +30 tl isteyecekler kasa için 400 t fark etmez diyorsun ama el captain ile almak istediğin sistemin kasa fiyat farkına bak bence ?

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Bence El-Capitan al daha iyi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Asım Arda Aluç
Kardeşim kusura bakma, sormak istiyorum. Asla bir firmayı savunduğumdan değil; bilgi edinmek için. Teknobiyotik kasa ve psuları kötü olabilir, özelleştirerek kalitelisi varsa değiştirebilir yada harici olarak kendinde alabilirsin fakat gamegaraj’ın kasa ve PSU’suna olan güven nereden geliyor? Kendileri ile iletişime geçtiğimde aşağıdaki cevabı aldım;

Aigo markası çin markası olup PSU’da çin malı bir PSU oluyor. Bu markaya güvenmek doğru tercih olur mu?
Hocam sorun yaşayan insan yok buna güvenilir bence mesela.Piyasaya göre daha uygun fiyatta satıyorlar sistemlerini.Ki şu da var psu değiştirmek zor bir iş değil maliyetide fazla değil.Kasaları bence gayet şık mesh panele sahip ben şikayeti olan duymadım.

• Beğen
Reaksiyonlar: EECN
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,745
Üyeler
165,582
Son üye
IIJuDGeII
Top Bottom