Arkadaşlarım Beni Hoşlandığım Kıza İfşaladı !

çok takma ne olabilir en kötü,kız bi tık ters çıkcak 1 hafta muhabbeti döner maks sonra unutulur çok takma
yok baya dönüyo arkadaş aynı kızdan 3 kez red yedi diye bi yıl dalga geçmişlerdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam Bi tık red yedim :') iyim bisiyokbisiyokbisiyok

Hocam Bi tık red yedim :') iyim bisiyokbisiyokbisiyok
1.5 yıldır bekliyorum senin gibi denesem mi gaza geldim

yok baya dönüyo arkadaş aynı kızdan 3 kez red yedi diye bi yıl dalga geçmişlerdi

1.5 yıldır bekliyorum senin gibi denesem mi gaza geldim
sana bişey diyimmi kızı arkadaşlar bir anda yanıma çağırdı adnan sana bişey diyecekmiş diye bende popa(o) gibi kaldım tabi dedim bundan sonra ya söyleyecez yada daha da batıracaz... Ağzıma Gelen ne varsa dedim gitti. 3 aydır bu anı bekliyodum :D

sana bişey diyimmi kızı arkadaşlar bir anda yanıma çağırdı adnan sana bişey diyecekmiş diye bende popa(o) gibi kaldım tabi dedim bundan sonra ya söyleyecez yada daha da batıracaz... Ağzıma Gelen ne varsa dedim gitti. 3 aydır bu anı bekliyodum :D
o7 çok mutlu oldum senin adına. Kız ne cevap verdi?

helal kanka.

Her konu basligini okudugumda
...hoslandigim kizi ifsalamis
Diye okuyorum

Allah mesut etsin. Olay üstü örtülü anlatmışsın biraz detaylı anlat merak ettim :D

Yav bak yemek yiyordum elimi yıkayıp geldim yazmak için şu kızları allah gibi görmeyi bırakın *** sen ne utanıyon olum kızdan o kız senden utansın *** harbi türk milletinde bu kafa yapısı yerleşmiş artık red yediysende yedin *** başka kız mı yok sanki şu kızların götünü kaldırmayın

Geri