sınıftakilerden bi yobaz duymuş ve aralarında yaymışlar bide bana gelip adnan tanıyoruz gidip söyleyelimmi diye dalga ggeçtiler
Eleman bayıldı galiba dSon durum nedir![]()
Neler oldu anlat bakalım.
Son durum nedir![]()
Arkadaşlar Kusura bakmayın şimdi geldim spordanEleman bayıldı galiba d
Umarım belli etmedin utandığını fln. Yada çekincen durmasaydın dimdik hiç bir şey olmamış gibi duracaktın knkArkadaşlar Kusura bakmayın şimdi geldim spordanValla kız yanıma gelmedi ama okula sonradan geldi baya bi bakıştık falan okul çıkışı böyle baya bi baktı ama bişey demedi bende utandım çok bakmadım arkadaşlarımda ortamına girmen lazım diyor veya instadan yaz diyen var
UtanmaArkadaşlar Kusura bakmayın şimdi geldim spordanValla kız yanıma gelmedi ama okula sonradan geldi baya bi bakıştık falan okul çıkışı böyle baya bi baktı ama bişey demedi bende utandım çok bakmadım arkadaşlarımda ortamına girmen lazım diyor veya instadan yaz diyen var
Umarım belli etmedin utandığını fln. Yada çekincen durmasaydın dimdik hiç bir şey olmamış gibi duracaktın knk![]()
ona çok bakamaım ama biri ile dostça sarıldığını gördüm tam yanından geçerken tam bir platoniğim yaUtanma![]()
Boşver knk takmaArkadaşlar Resmen Rezillik ya Okulda Hoşlandığım bir kız var 3 arkadaş aramızda konuşurken sınıftakilerden bi yobaz duymuş ve aralarında yaymışlar bide bana gelip adnan tanıyoruz gidip söyleyelimmi diye dalga ggeçtiler en sonundada hoşlandığım kızın arkadaşlarına söylemişler galiba ve 15 dk sonra arkadaşlarını sınıfa çağırdı baktılar falan hoşlandığım kız da okulun yarısında eve gitmek zorunda kaldı ve kıza mesaj attı bizim arkadaşlar embresil ordusu arkadaşlarım ona ondan hoşlandığımı ve onla konuşmak istediğimi falan söylemişler benden habersiz yarın ne yapacağım ben ya ? @emirhan1234
Dost yoktur , seni tost edince anlarsın.ona çok bakamaım ama biri ile dostça sarıldığını gördüm tam yanından geçerken tam bir platoniğim ya
öle demee demee lkşakdşaskldjşlkDost yoktur , seni tost edince anlarsın.
ASDFASDFASDFASDF
kanka hala tavsiye mi veriyor onlar nasıl arkadaş la onlar?Arkadaşlar Kusura bakmayın şimdi geldim spordanValla kız yanıma gelmedi ama okula sonradan geldi baya bi bakıştık falan okul çıkışı böyle baya bi baktı ama bişey demedi bende utandım çok bakmadım arkadaşlarımda ortamına girmen lazım diyor veya instadan yaz diyen var