Neler Yeni

Arkadaşlarım Beni Hoşlandığım Kıza İfşaladı !

2mApoo

80+ Silver
Kızı tavlayıp eve atıyorum aşsdlkasidşlkasiş hocam yok ya ben valla bittim ben heyececandan ne yapacağımı bilemem kız yakınlaşır ben uzaklaşırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

olmadı işte .d
Olm akşam akşam koca makale yazdım. ASDFASDFASDFASD
Ben üstüme düşen görevi yaptım. Artık kim kimi yatağa atıyor orası sende. :D

EpicAykut

80+
ben okadar utangaçım ki yarın kız bile yanıma gelse koşa koşa giderdim galiba .d

can sıkıcı ama ya :/ hani bide kız bütün kızları tanıyo falan
Tanısın ya çok takma insanları gayet normal bir şey hoşlanman bilinse nolur bilinmese nolur

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Arkadașlar lucifer takipçisi

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar Resmen Rezillik ya Okulda Hoşlandığım bir kız var 3 arkadaş aramızda konuşurken sınıftakilerden bi yobaz duymuş ve aralarında yaymışlar bide bana gelip adnan tanıyoruz gidip söyleyelimmi diye dalga ggeçtiler en sonundada hoşlandığım kızın arkadaşlarına söylemişler galiba ve 15 dk sonra arkadaşlarını sınıfa çağırdı baktılar falan hoşlandığım kız da okulun yarısında eve gitmek zorunda kaldı ve kıza mesaj attı bizim arkadaşlar embresil ordusu arkadaşlarım ona ondan hoşlandığımı ve onla konuşmak istediğimi falan söylemişler benden habersiz yarın ne yapacağım ben ya ? @emirhan1234
Öncelikle şunu söyleyeyim, utanılacak hiç bir şey yok. Hele bu durum yaşandı diye utanılacak hiç bir şey yok. O kızın azıcık düşünme yetisi varsa arkadaşlarının yaptığı saygısızlığı anlayacaktır ve yarın seninle düzgünce konuşacaktır. Eğer çocuk gibi gülerek senle alay edercesine tavırlar sergilerse konuşmaya bile değmez yoluna devam et :) Ama kızla konuş yarın belli eder zaten kendini konuşmasıyla.

Sagittarius

80+ Silver
Arkadaşlar Resmen Rezillik ya Okulda Hoşlandığım bir kız var 3 arkadaş aramızda konuşurken sınıftakilerden bi yobaz duymuş ve aralarında yaymışlar bide bana gelip adnan tanıyoruz gidip söyleyelimmi diye dalga ggeçtiler en sonundada hoşlandığım kızın arkadaşlarına söylemişler galiba ve 15 dk sonra arkadaşlarını sınıfa çağırdı baktılar falan hoşlandığım kız da okulun yarısında eve gitmek zorunda kaldı ve kıza mesaj attı bizim arkadaşlar embresil ordusu arkadaşlarım ona ondan hoşlandığımı ve onla konuşmak istediğimi falan söylemişler benden habersiz yarın ne yapacağım ben ya ? @emirhan1234
Bende isterdim bu heyecanı yaşamayı ağlıyorum gerçekten kimse sevmiyor dostum ben hala acısından kurtulamadım

23. "23 yıldır yok" derken biraz abartı kullandım :D Liseden beri yok işte. Ortaokulda bi atılma fantezilerimiz oldu ama, Lise'de sevgili yapma taraftarı değildim. Çoğunlukla pas vermedim, Üniversite'de tanıştığım kızların çoğunun sevgilisi falan vardı. Sonradan saldım zaten.
Hoca sana tavsiye veriyim hiç bir zaman sevme onun sana ilgili olduğundan emin ol öyle sev başka türlü acılar acılar içinde yanar dönersin gerçek aşk buldum ama onda yoktu en çok bunu yediremezsin onlar için reddetmek basittir 10 dk içinde kurtulur senden ama o senin ciğerine girdiyse ölene kadar senledir....

GÜÇ KAYNAĞINI DAHA DETAYLI YAZMADAN :mad::mad:(n)(n) ARKADAŞLARIN HAKKINDA YORUM YAPAMAYIZ o.O2o.O2o.O2o.O2o.O2o.O2:oops:

birçok arkadaş mantıklı tavsiyeler vermiş (kıyafet konusu hariç tutulabilir) umarım umduğun gibi olur sonucu yazarsan sevinirim

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,277
Mutluluk benim için yaratılmışken, mutsuz olamam!
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,828
Üyeler
163,731
Son üye