2mApoo
80+ Silver
Harbi lann bende ona takıldım asDFASDFASDFkanka hala tavsiye mi veriyor onlar nasıl arkadaş la onlar?
Harbi lann bende ona takıldım asDFASDFASDFkanka hala tavsiye mi veriyor onlar nasıl arkadaş la onlar?
herkesın dedıgınden dıyım konus anlat reddederse uzulme dunyanın sonu deıl 1 2 hafta mental cokuntu yasarsın ucube ordusu arkadaslarında aranı aç bıraz bır de her ne yapacaksan yap yapmadan once kımseye soyleme yaptıkdan sonra soyle yoksa olmuyo yasanı ve onaylandıArkadaşlar Resmen Rezillik ya Okulda Hoşlandığım bir kız var 3 arkadaş aramızda konuşurken sınıftakilerden bi yobaz duymuş ve aralarında yaymışlar bide bana gelip adnan tanıyoruz gidip söyleyelimmi diye dalga ggeçtiler en sonundada hoşlandığım kızın arkadaşlarına söylemişler galiba ve 15 dk sonra arkadaşlarını sınıfa çağırdı baktılar falan hoşlandığım kız da okulun yarısında eve gitmek zorunda kaldı ve kıza mesaj attı bizim arkadaşlar embresil ordusu arkadaşlarım ona ondan hoşlandığımı ve onla konuşmak istediğimi falan söylemişler benden habersiz yarın ne yapacağım ben ya ? @emirhan1234
yok onlar başka arkadaşkanka hala tavsiye mi veriyor onlar nasıl arkadaş la onlar?
Sonuç ne hocam?
Bende merak ettim
Olanları yaz kolay gelsin ASKER.
birçok arkadaş mantıklı tavsiyeler vermiş (kıyafet konusu hariç tutulabilir) umarım umduğun gibi olur sonucu yazarsan sevinirim
Öncelikle şunu söyleyeyim, utanılacak hiç bir şey yok. Hele bu durum yaşandı diye utanılacak hiç bir şey yok. O kızın azıcık düşünme yetisi varsa arkadaşlarının yaptığı saygısızlığı anlayacaktır ve yarın seninle düzgünce konuşacaktır. Eğer çocuk gibi gülerek senle alay edercesine tavırlar sergilerse konuşmaya bile değmez yoluna devam et Ama kızla konuş yarın belli eder zaten kendini konuşmasıyla.
Hocam Bi tık red yedim :') iyim bisiyokbisiyokbisiyokOlm akşam akşam koca makale yazdım. ASDFASDFASDFASD
Ben üstüme düşen görevi yaptım. Artık kim kimi yatağa atıyor orası sende.
Hocam Bi tık red yedim :') iyim bisiyokbisiyokbisiyokherkesın dedıgınden dıyım konus anlat reddederse uzulme dunyanın sonu deıl 1 2 hafta mental cokuntu yasarsın ucube ordusu arkadaslarında aranı aç bıraz bır de her ne yapacaksan yap yapmadan once kımseye soyleme yaptıkdan sonra soyle yoksa olmuyo yasanı ve onaylandı
olur öyle şeyler hayatta sora bır daha asık olucan bırdaha red yıycen sıkıntı etmeHocam Bi tık red yedim :') iyim bisiyokbisiyokbisiyok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam Bi tık red yedim :') iyim bisiyokbisiyokbisiyok
lise olduğuna emin miyizArkadaşlar Resmen Rezillik ya Okulda Hoşlandığım bir kız var 3 arkadaş aramızda konuşurken sınıftakilerden bi yobaz duymuş ve aralarında yaymışlar bide bana gelip adnan tanıyoruz gidip söyleyelimmi diye dalga ggeçtiler en sonundada hoşlandığım kızın arkadaşlarına söylemişler galiba ve 15 dk sonra arkadaşlarını sınıfa çağırdı baktılar falan hoşlandığım kız da okulun yarısında eve gitmek zorunda kaldı ve kıza mesaj attı bizim arkadaşlar embresil ordusu arkadaşlarım ona ondan hoşlandığımı ve onla konuşmak istediğimi falan söylemişler benden habersiz yarın ne yapacağım ben ya ? @emirhan1234
benim mi ?lise olduğuna emin miyiz
Yapma. Üzülürsün .
lise olduğuna emin miyiz
lisede cidden ortama dikkat etmek lazım
herkesın dedıgınden dıyım konus anlat reddederse uzulme dunyanın sonu deıl 1 2 hafta mental cokuntu yasarsın ucube ordusu arkadaslarında aranı aç bıraz bır de her ne yapacaksan yap yapmadan once kımseye soyleme yaptıkdan sonra soyle yoksa olmuyo yasanı ve onaylandı
Harbi lann bende ona takıldım asDFASDFASDF
ARKDAŞLAR KIZA AÇILDIM BUGÜN KABUL ETTİ LAN O7 BEYLERRRRRArkadaşlarını pek dinleme bence
Beni lütfen yanlış anlama ama bir bakıma iyi olmuş bu sana tecrübe katmıştır. Bir daha ulu orta yerde tanımadığın güvenmediğin insanların içinde böyle mevzuları konuşmazsın.
Son durum nedir
Boşver knk takma
Beyler Kabul Etti be bugün açıldım sonundakanka hala tavsiye mi veriyor onlar nasıl arkadaş la onlar?
Hayırlı olsun.ARKDAŞLAR KIZA AÇILDIM BUGÜN KABUL ETTİ LAN O7 BEYLERRRRR
Mesaj otomatik birleştirildi:
Beyler Kabul Etti be bugün açıldım sonunda
varya konuşunca çok rahatladım ya saolHayırlı olsun.