Neler Yeni

Arkadaşlarım Beni Hoşlandığım Kıza İfşaladı !

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
Arkadaşlarını pek dinleme bence

tunazadeeq

80+ Bronze
Arkadaşlar Resmen Rezillik ya Okulda Hoşlandığım bir kız var 3 arkadaş aramızda konuşurken sınıftakilerden bi yobaz duymuş ve aralarında yaymışlar bide bana gelip adnan tanıyoruz gidip söyleyelimmi diye dalga ggeçtiler en sonundada hoşlandığım kızın arkadaşlarına söylemişler galiba ve 15 dk sonra arkadaşlarını sınıfa çağırdı baktılar falan hoşlandığım kız da okulun yarısında eve gitmek zorunda kaldı ve kıza mesaj attı bizim arkadaşlar embresil ordusu arkadaşlarım ona ondan hoşlandığımı ve onla konuşmak istediğimi falan söylemişler benden habersiz yarın ne yapacağım ben ya ? @emirhan1234
herkesın dedıgınden dıyım konus anlat reddederse uzulme dunyanın sonu deıl 1 2 hafta mental cokuntu yasarsın ucube ordusu arkadaslarında aranı aç bıraz bır de her ne yapacaksan yap yapmadan once kımseye soyleme yaptıkdan sonra soyle yoksa olmuyo yasanı ve onaylandı

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
Sonuç ne hocam?
Bende merak ettim
Olanları yaz kolay gelsin ASKER.
birçok arkadaş mantıklı tavsiyeler vermiş (kıyafet konusu hariç tutulabilir) umarım umduğun gibi olur sonucu yazarsan sevinirim
Öncelikle şunu söyleyeyim, utanılacak hiç bir şey yok. Hele bu durum yaşandı diye utanılacak hiç bir şey yok. O kızın azıcık düşünme yetisi varsa arkadaşlarının yaptığı saygısızlığı anlayacaktır ve yarın seninle düzgünce konuşacaktır. Eğer çocuk gibi gülerek senle alay edercesine tavırlar sergilerse konuşmaya bile değmez yoluna devam et :) Ama kızla konuş yarın belli eder zaten kendini konuşmasıyla.
Olm akşam akşam koca makale yazdım. ASDFASDFASDFASD
Ben üstüme düşen görevi yaptım. Artık kim kimi yatağa atıyor orası sende. :D
Hocam Bi tık red yedim :') iyim bisiyokbisiyokbisiyok
Mesaj otomatik birleştirildi:

herkesın dedıgınden dıyım konus anlat reddederse uzulme dunyanın sonu deıl 1 2 hafta mental cokuntu yasarsın ucube ordusu arkadaslarında aranı aç bıraz bır de her ne yapacaksan yap yapmadan once kımseye soyleme yaptıkdan sonra soyle yoksa olmuyo yasanı ve onaylandı
Hocam Bi tık red yedim :') iyim bisiyokbisiyokbisiyok

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,709
İsim
marilyn
lisede cidden ortama dikkat etmek lazım

Receb İvedik

80+ Bronze
Arkadaşlar Resmen Rezillik ya Okulda Hoşlandığım bir kız var 3 arkadaş aramızda konuşurken sınıftakilerden bi yobaz duymuş ve aralarında yaymışlar bide bana gelip adnan tanıyoruz gidip söyleyelimmi diye dalga ggeçtiler en sonundada hoşlandığım kızın arkadaşlarına söylemişler galiba ve 15 dk sonra arkadaşlarını sınıfa çağırdı baktılar falan hoşlandığım kız da okulun yarısında eve gitmek zorunda kaldı ve kıza mesaj attı bizim arkadaşlar embresil ordusu arkadaşlarım ona ondan hoşlandığımı ve onla konuşmak istediğimi falan söylemişler benden habersiz yarın ne yapacağım ben ya ? @emirhan1234
lise olduğuna emin miyiz

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
  • Beğen
Reaksiyonlar: XDEV

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
Yapma. Üzülürsün .
lise olduğuna emin miyiz
lisede cidden ortama dikkat etmek lazım
Harbi lann bende ona takıldım asDFASDFASDF
Arkadaşlarını pek dinleme bence
ARKDAŞLAR KIZA AÇILDIM BUGÜN KABUL ETTİ LAN :D O7 BEYLERRRRR
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beni lütfen yanlış anlama ama bir bakıma iyi olmuş bu sana tecrübe katmıştır. Bir daha ulu orta yerde tanımadığın güvenmediğin insanların içinde böyle mevzuları konuşmazsın.
Son durum nedir :D
Boşver knk takma
kanka hala tavsiye mi veriyor onlar nasıl arkadaş la onlar?
Beyler Kabul Etti be :D bugün açıldım sonunda :D

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular