Neler Yeni

Arkadaşlarım Beni Hoşlandığım Kıza İfşaladı !

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
Eğer 3 kişi gelirse konuşmaya zaten kızın beyinsiz olduğunu anlarsın ve ona yaklaşmazsın. Kısa ve net.
allahım kız çok güzel ve ben davar gibiyim alşidjkadkj ne diyim ya yarın lafı yiyip ve dedikodum çıkıp oturacağım galiba.

2mApoo

80+ Silver
Nası yapacağımı bilmiyorum bide 3 kişi gezdikleri için 3 kişi gelirler ise gg. bugün bile sınıfa arkadaşlarını çağırdı bizim sınıftakilir kötülük olsun diye .d bide yarın ilk iki ders beden ve kız sürekli tenefüse çıkan biri allahhhımmm napacam adşiJAKSDŞALK
Knk bu konuda tavrım şu şekil :

❌ "Özür dilerim böyle olmasını istemedim. Böyle hissettiğim için özür dilerim. Karar senin hanımefendi"
✅ "Evet sana karşı böyle hissediyor olabilirim. Bir sorun mu var ? "

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren

❌ "Özür dilerim böyle olmasını istemedim. Böyle hissettiğim için özür dilerim. Karar senin hanımefendi"
:D keşke okadar kolay olsa çevresi çok geniş her kızı tanıyor ve ben sadece 2 kişi ile takılıyorum .d aşsldkasişdlk dedikodu loading ve en sevmediğim şey dedikodumun dönmesi dalga geçilmesi falan yani

2mApoo

80+ Silver
allahım kız çok güzel ve ben davar gibiyim alşidjkadkj ne diyim ya yarın lafı yiyip ve dedikodum çıkıp oturacağım galiba.
En baba kıyafetlerini giy ve yarın en klas sen ol. Bakayım özgüvenin nasıl tavan oluyor. Yıllardır ne için kıyafet aldığımı sanıyosunuz. Kendi özgüvenim için olmassa olmazım :D

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
En baba kıyafetlerini giy ve yarın en klas sen ol. Bakayım özgüvenin nasıl tavan oluyor. Yıllardır ne için kıyafet aldığımı sanıyosunuz. Kendi özgüvenim için olmassa olmazım :D
hocam jordan var skechersin paraşüt pantalon gibi bişeyi var ve bide kot ceket .d ve içinde 90 kilo sporcu bi adam (10 gündür). akldjaslşkdjaşdlk bittim bittiiimm
Mesaj otomatik birleştirildi:

allahtan kilom kötü durmuyo spor yüzünden kaslı gibiyim işaldkaisşdlk

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,279
Mutluluk benim için yaratılmışken, mutsuz olamam!
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı

Kesinlikle bir insanı bekletirsen ve ona "seni beklettiğim için özür dilerim" dersen karşıdaki insan seni daha aşağıda görür çünkü onu yukarıya taşıdın. Ancak "beklediğin için teşekkür ederim" dersen ona minnettarlığını bildirirsin. Ve onu yüceltmessin. Karşıdaki insan seni baya iyi biri ve alfa biri sanar.

2mApoo

80+ Silver
:D keşke okadar kolay olsa çevresi çok geniş her kızı tanıyor ve ben sadece 2 kişi ile takılıyorum .d aşsldkasişdlk dedikodu loading ve en sevmediğim şey dedikodumun dönmesi dalga geçilmesi falan yani
Knk bırak yayılsın ismin ciddiyim. Kötü bir iş yapmadın sen o yüzden isminin yayılması yeni kişilere kapı açacaktır. En azında senin varlığında haberi olacak insanlnarın.
Her zaman en kötü olayı bile kazanca çevirmeyi bileceksin ve dolu tarafından bakacaksın.

Kesinlikle bir insanı bekletirsen ve ona "seni beklettiğim için özür dilerim" dersen karşıdaki insan seni daha aşağıda görür çünkü onu yukarıya taşıdın. Ancak "beklediğin için teşekkür ederim" dersen ona minnettarlığını bildirirsin. Ve onu yüceltmessin. Karşıdaki insan seni baya iyi biri ve alfa biri sanar.
Aynen knk bende bunun farkındayım be yıllardır ikili ilişkilerde mutlaka bu tekniği kullanırım. Aşırı önemli bence

Bunu gören müdür🤬
Hee tabi orası ayrı konu asDFASDFASDFASD

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
Knk bırak yayılsın ismin ciddiyim. Kötü bir iş yapmadın sen o yüzden isminin yayılması yeni kişilere kapı açacaktır. En azında senin varlığında haberi olacak insanlnarın.
Her zaman en kötü olayı bile kazanca çevirmeyi bileceksin ve dolu tarafından bakacaksın.
off of bilmiyorum ya çok gerginim kız 1.60 falan ben 1.75 davar gibi aidşklasidşlk baba kız gibi kilom korkutuyor beni ama bakacağız

Aynen knk bende bunun farkındayım be yıllardır ikili ilişkilerde mutlaka bu tekniği kullanırım. Aşırı önemli bence

Hee tabi orası ayrı konu asDFASDFASDFASD
müdürü yedim

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,279
Mutluluk benim için yaratılmışken, mutsuz olamam!
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Kanka inan bugünleri unutacaksın. Ben ne malmışım diyeceksin. Sevgililik ne boşmuş diyeceksin. Dönüp güleceksin. Takma boşver babalar gibi git okula ve devam et hayatına.

2mApoo

80+ Silver
off of bilmiyorum ya çok gerginim kız 1.60 falan ben 1.75 davar gibi aidşklasidşlk baba kız gibi kilom korkutuyor beni ama bakacağız
Bak biraz psikoloijik olarak yaklaşacam olaya. Eğer seni az da olsa rahatlatabildiysem ne mutlu bana. Bende rahat uyurum bugün :D
Şuan aklında binlerce senaryo dönüyor dımı ? Ama şuan ki aklındaki düşüncelerin %90'ı asılsızdır ve yarın asla gerçekleşmeyecek. Bir bakmışsın kız tam tersi düşündüğün çıktı. sevecen yani :D
Beynimiz bu tarz olumsuz olaylarda her zaman en kötüsünü düşünür ve seni düşünce yağmuruna tutar. Tutar ki en kötü senaryoya hazır ol ve ona göre tetikte kal. Çünkü beyin her zaman olumsuz tarafından bakar. Aslında bu bizim için çok önemlidir. En kötüsüne bile hazır oluruz. Ama gerçek hayat çok farklıdır ve o düşündüğün olaylar adım gibi eminim ki gerçekleşmeyecek. Beynin sana oyun oynuyor knk. BİRAZ OLSUN GÜVEN BANA VE YARIN HATA YAPMA SAKINN

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
Bak biraz psikoloijik olarak yaklaşacam olaya. Eğer seni az da olsa rahatlatabildiysem ne mutlu bana. Bende rahat uyurum bugün :D
Şuan aklında binlerce senaryo dönüyor dımı ? Ama şuan ki aklındaki düşüncelerin %90'ı asılsızdır ve yarın asla gerçekleşmeyecek. Bir bakmışsın kız tam tersi düşündüğün çıktı. sevecen yani :D
Beynimiz bu tarz olumsuz olaylarda her zaman en kötüsünü düşünür ve seni düşünce yağmuruna tutar. Tutar ki en kötü senaryoya hazır ol ve ona göre tetikte kal. Çünkü beyin her zaman olumsuz tarafından bakar. Aslında bu bizim için çok önemlidir. En kötüsüne bile hazır oluruz. Ama gerçek hayat çok farklıdır ve o düşündüğün olaylar adım gibi eminim ki gerçekleşmeyecek. Beynin sana oyun oynuyor knk. BİRAZ OLSUN GÜVEN BANA VE YARIN HATA YAPMA SAKINN
Kızı tavlayıp eve atıyorum aşsdlkasidşlkasiş hocam yok ya ben valla bittim ben heyececandan ne yapacağımı bilemem kız yakınlaşır ben uzaklaşırım.

Keşke sen direkt gidip konuşsaydın bence git konuş duydukların doğru sana karşı boş değilim falan de
olmadı işte .d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,359
Üyeler
165,173
Son üye
palareis00
Top Bottom