Arkadaşlarım Beni Hoşlandığım Kıza İfşaladı !

23. "23 yıldır yok" derken biraz abartı kullandım :D Liseden beri yok işte. Ortaokulda bi atılma fantezilerimiz oldu ama, Lise'de sevgili yapma taraftarı değildim. Çoğunlukla pas vermedim, Üniversite'de tanıştığım kızların çoğunun sevgilisi falan vardı. Sonradan saldım zaten.
Doğru yoldasınız hocam aynen devam!😂

Anladım. Bence hiç mi hiç takmayın. Gidin okulunuza ve bu konunun muhabetini açayın. Bir süre sonra unutulur zaten. O zaman da eğer istiyorsan git kızla konuş. Ki bana göre sevgililik kadar saçma ve gereksiz bir şey yok ama sen bilirsin.
yok utancımdan gidemem zaten de kız gelirse ne yapacağım diye korkuyorum

allahım bide çok utangacım ya bide bizim sınıftaki kız arkadaşlarının yanına gidip gösterdi beni yarın sizce kız gelir mi ki yanıma ?
Aga gözünü seveyim güvensizliğini ve utangaçlığını kıza belli etme yarın. Şuan hissettiklerini tahmin edebiliyorum ama sanki bir şey yaşanmamış gibi davran. Kıza gitme ama o yanına gelirse de yabancı gibi davranma. Belki o an için seni tersliyebilir ama sonrası için düşün.
Bide o arkadaşlarına tepkili olduğunu görmesin kız yoksa anlayabilir senin bu durumdan rahatsız olduğunu ve DA-Foruma gelip yardım istediğini :D :D :D

yok utancımdan gidemem zaten de kız gelirse ne yapacağım diye korkuyorum
@2mApoo 'nun da dediği gibi yarın hiç bir şey olmamış gibi git konuş. Korkmadığını görürse etkilenebilir. Ama aşk bu yaşta çok saçma. Sevgililikte saçma. Ben de 17deyim de saçma abi aşk meşk..

@2mApoo 'nun da dediği gibi yarın hiç bir şey olmamış gibi git konuş. Korkmadığını görürse etkilenebilir. Ama aşk bu yaşta çok saçma. Sevgililikte saçma. Ben de 17deyim de saçma abi aşk meşk..
Aynen knk ama tecrübe olarak bakarsan baya önemli bişey. İlerisi için yani :D

Aga gözünü seveyim güvensizliğini ve utangaçlığını kıza belli etme yarın. Şuan hissettiklerini tahmin edebiliyorum ama sanki bir şey yaşanmamış gibi davran. Kıza gitme ama o yanına gelirse de yabancı gibi davranma. Belki o an için seni tersliyebilir ama sonrası için düşün.
Bide o arkadaşlarına tepkili olduğunu görmesin kız yoksa anlayabilir senin bu durumdan rahatsız olduğunu ve DA-Foruma gelip yardım istediğini :D :D :D
Nası yapacağımı bilmiyorum bide 3 kişi gezdikleri için 3 kişi gelirler ise gg. bugün bile sınıfa arkadaşlarını çağırdı bizim sınıftakilir kötülük olsun diye .d bide yarın ilk iki ders beden ve kız sürekli tenefüse çıkan biri allahhhımmm napacam adşiJAKSDŞALK

Aynen knk ama tecrübe olarak bakarsan baya önemli bişey. İlerisi için yani :D
allahtan kız bugün okulda deildi ama yarın okula gidince bizim sınıf gene yanıma gelip beni tehdit edecek söyleyekmi falan diyedelirirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,457
Üyeler
183,839
Son üye
loa Loa
Geri