Arkadaşlarım ederi nedir? Satmam Lazım.

heysamed

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
277
Bütçe
99999
Ekran kartı ve psu hariç çoğu parçanın en az 1.5 sene garantisi mevcuttur. Değerlendirmeyi buna göre yaparsaız sevinirim. Tüm parçalar kutulu belgelidir.

anakart : prime h610m-k d4
ekran kartı: gigabyte rx 590 8 gb sıfır gibi kutulu belgeli. Rgb'li
soğutucu: dark frezer x123
işlemci: i5 12400f
ram: 2x16gb gskill 3200 veya 3600mhz olması lazım cl 17
m2ssd: kloxia 512gb
ssd: hikvision 512gb
kasa: vento rgb camlı kasa
psu: 550w corsair

Ekran kartı ve psu hariç çoğu parçanın en az 1.5 sene garantisi mevcuttur. Değerlendirmeyi buna göre yaparsaız sevinirim. Tüm parçalar kutulu belgelidir.

10.700 11.300 gibi bişe

Ekran kartı hala güncelleme alıyor mu

Ekran kartı hala güncelleme alıyor mu
HAYIR KANKA AMA SAF GÜÇ OLARAK COK IYI RDR OYNAYABILIYORUM KASMADAN RAHAT ORTA AYARLARDA VS
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

10.700 11.300 gibi bişe
CIDDEN AZ MI YA BU KADAR? pekı kanka ekran kartı upgrada etsem en fazla ne takabilirim psu ve ekran kartı guncellesem

rx590 tarihi eser kart, 10k dan bile daha az eder
kanka kart kusuruz ama mınıng gecmısı yok abım almıstı sıfır zamanında.

HAYIR KANKA AMA SAF GÜÇ OLARAK COK IYI RDR OYNAYABILIYORUM KASMADAN RAHAT ORTA AYARLARDA VS

CIDDEN AZ MI YA BU KADAR? pekı kanka ekran kartı upgrada etsem en fazla ne takabilirim psu ve ekran kartı guncellesem

kanka kart kusuruz ama mınıng gecmısı yok abım almıstı sıfır zamanında.
4k civarına arc a750 alabilirsin.590 3 3.5k ya satarsın diye düşünüyorum. Tabi miningli olmadığına inandırmak şartıyla. Diğerlerini güncelleme gerek yok.

4k civarına arc a750 alabilirsin.590 3 3.5k ya satarsın diye düşünüyorum. Tabi miningli olmadığına inandırmak şartıyla. Diğerlerini güncelleme gerek yok.
her turlu fızıksel teorık bakışsal teste açık kankam param guvendeyle satısımda var zaten guvenmesem bu tarz gırısımlerde bulunmam. arch yazılımsal cok sorunlu dıyorlardı

her turlu fızıksel teorık bakışsal teste açık kankam param guvendeyle satısımda var zaten guvenmesem bu tarz gırısımlerde bulunmam. arch yazılımsal cok sorunlu dıyorlardı
Ben kendim kullanıyorum. God 1 2 , last of us 1 ,2 horozon zero 1,2 forza horizon 4,5, Spiderman 1 2, uncharted 4 , Rdr2. kısaca dx12 destekli hiçbir oyunda sorun yaşamadım. Eski oyun oynuyorsan bilemem. Bu oyunlarda orta high arası oynadım. Çok nadir drop yemisimdir. Sıcaklık maksimum 80 gördüm. İnternetten araştır yine de. Sistemin benim sisteme yakın. Uyumlu olucagini düşünüyorum

ne anlatıyosun???
Üslubuna dikkat et
Ekran kartını 3k civarına satabilir
İşlemciyi fanıyla beraber 3k civarına satabilir
Ssdlerin sağlıkları 100 ise 2k ya satabilir ikisini
Anakartı 1.5 2k arasına satabilir
ramleri 1.5 2k arasına satabilir
Güç kaynağını 1k ya satabilir
Kasayı da ortalama 500 1k ya satabilir

Kart eski diye öldürmeyin sistemi girin sahibindene toplamaya çalışın böyle sistemi bakalım toplayabiliyor musunuz 10k ya adam tok satıcıyım diye belirtmiş

Sistem parçalarına bakmadan öhögöööö rx 590 max 10k diye yapıştırınca bilgili zannediyor insanlar kendini kendime en az 7 8 tane bilgisayar toplayıp al sat yapmışımdır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,163,113
Üyeler
184,733
Son üye
OKAN SALMAN
Geri