Neler Yeni

Arkadaşlarımın bana hileci bot demesinden bıktım

En İyi Cevap
1
3 arkadaşım ve ben pubg mobile oynuyoruz 3 arkadaşım bilgisayardan oynuyor ben telefondan oynuyorum onlar emülatör olmalarına rağmen maçlarda 3, 4 leş alırken ben 15 leş falan alıyorum ve bana hile diyorlar onların yanında oynuyorum yine 15 leş alıyorum bot gibi oynuyorsun diyorlar onlarla vs atıyorum 3v1 vs atıyorum tek olmama rağmen ben kazanıyorum üstelik onlar klavye mouse kullanırken ben telefondan oynayarak kazanıyorum yine bot gibisin diyorlar maça girince onlar hemen ölüyorlar ben maça devam edip maçı kazanıyorum yine ben bot oluyorum onlara emülatörden oynamanın kolay olduğunu telefondan kontrol etmenin daha zor olduğunu ve benim zoru başardığımı ve onların emülatörde oynayamamalarının ve bu halde onların kötü oyuncu olduğunu söylüyorum yine sen zayıf oyuncusun gibi şeyler söylemeye devam ediyorlar neden böyle yapıyorlar onları üzmek istemiyorum ne yapmam gerek

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
3 arkadaşım ve ben PUBG mobile oynuyoruz 3 arkadaşım bilgisayardan oynuyor ben telefondan oynuyorum onlar emülatör olmalarına rağmen maçlarda 3, 4 leş alırken ben 15 leş falan alıyorum ve bana hile diyorlar onların yanında oynuyorum yine 15 leş alıyorum bot gibi oynuyorsun diyorlar onlarla vs atıyorum 3v1 vs atıyorum tek olmama rağmen ben kazanıyorum üstelik onlar klavye mouse kullanırken ben telefondan oynayarak kazanıyorum yine bot gibisin diyorlar maça girince onlar hemen ölüyorlar ben maça devam edip maçı kazanıyorum yine ben bot oluyorum onlara emülatörden oynamanın kolay olduğunu telefondan kontrol etmenin daha zor olduğunu ve benim zoru başardığımı ve onların emülatörde oynayamamalarının ve bu halde onların kötü oyuncu olduğunu söylüyorum yine sen zayıf oyuncusun gibi şeyler söylemeye devam ediyorlar neden böyle yapıyorlar onları üzmek istemiyorum ne yapmam gerek
''Ağla'' de.

3 arkadaşım ve ben PUBG mobile oynuyoruz 3 arkadaşım bilgisayardan oynuyor ben telefondan oynuyorum onlar emülatör olmalarına rağmen maçlarda 3, 4 leş alırken ben 15 leş falan alıyorum ve bana hile diyorlar onların yanında oynuyorum yine 15 leş alıyorum bot gibi oynuyorsun diyorlar onlarla vs atıyorum 3v1 vs atıyorum tek olmama rağmen ben kazanıyorum üstelik onlar klavye mouse kullanırken ben telefondan oynayarak kazanıyorum yine bot gibisin diyorlar maça girince onlar hemen ölüyorlar ben maça devam edip maçı kazanıyorum yine ben bot oluyorum onlara emülatörden oynamanın kolay olduğunu telefondan kontrol etmenin daha zor olduğunu ve benim zoru başardığımı ve onların emülatörde oynayamamalarının ve bu halde onların kötü oyuncu olduğunu söylüyorum yine sen zayıf oyuncusun gibi şeyler söylemeye devam ediyorlar neden böyle yapıyorlar onları üzmek istemiyorum ne yapmam gerek
kanak ben minecraftta pvp atarken 3 v 1 de almıştım sonra hileyim diye ban yedim :|

Top Bottom