Neler Yeni

arkadaşlarımla oynarken az adam vuruyorum

rıza baba

80+ Bronze
Yanlış duymadınız arkadaşlarımla Valorant oynuyoruz onlarla birlikte girdiğimizde rekabetçi maçında 5,10 vuruyorum. Kendim rastgele adamlarla ranked girdiğimde 20 25 vuruyorum. niye olduğunu bilmiyorum ama cs:go da da oluyor bu. Sizlerde de oluyor mu??

BeKo'O

80+ Silver
Bende de aynı sorun var

KirliKill

80+ Silver
Yanlış duymadınız arkadaşlarımla Valorant oynuyoruz onlarla birlikte girdiğimizde rekabetçi maçında 5,10 vuruyorum. Kendim rastgele adamlarla ranked girdiğimde 20 25 vuruyorum. niye olduğunu bilmiyorum ama cs:go da da oluyor bu. Sizlerde de oluyor mu??
arkadaşlarınla eğlendiğine tryhard oynamazsın. o yüzden odak noktan oyun değil arkadaşlarınla o eğlence olur :)

rıza baba

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yalnız değilmişim. :D

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Herkes psikolojik şeyler söylemiş. Şöyle bir gerçekte var. Beraber girdiğinizdeki elonuz ile solo girdiğin elo aynı olmayabiliyor. Arkadaşının MMR'ı seninkinden daha iyise ikinizin ortalaması bir MMR'a göre rakipleri karşınıza getirecek. Böyle olunca da karşına gelen oyuncuların MMR değeri seninkinden yüksek olacak. Yani kağıt üzerinde karşına gelen oyuncular, senin solo girdiğin zaman karşına gelen oyunculardan daha iyiler. Bir başka sebep bu olabilir.

Baran Can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
684
İsim
Baran Can Aydogdu
Tek başıma oynarken:
terminator-h18059142435c605fc931bc5.jpg

10 Kill 1300 Hasar 1 Ölüm
Arkadaşlarımla:
fisher-price-pelus-prenses-ayicik-25-cm-z.jpg

1 Kill 36 Hasar 19 Ölüm

efay144

80+ Silver
Takma çok fazla sen o maçta 1.de olsan sonuncuda olsan eğer arkadaşların gerçek arkadaşsa seni aynı görürler sen eğlenmesine bak çok kendini kasma kastıkça daha kötü oynarsın.

rıza baba

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Herkes psikolojik şeyler söylemiş. Şöyle bir gerçekte var. Beraber girdiğinizdeki elonuz ile solo girdiğin elo aynı olmayabiliyor. Arkadaşının MMR'ı seninkinden daha iyise ikinizin ortalaması bir MMR'a göre rakipleri karşınıza getirecek. Böyle olunca da karşına gelen oyuncuların MMR değeri seninkinden yüksek olacak. Yani kağıt üzerinde karşına gelen oyuncular, senin solo girdiğin zaman karşına gelen oyunculardan daha iyiler. Bir başka sebep bu olabilir.
elolar aynı

rech

80+ Bronze
Ben de 1v1 de kötü oynarım ama takım oyunlarında iyiyimdir 5v5 lerde rakip takımın stratejisini tahmin ettiğim için

Top Bottom