Neler Yeni

Arkadaşlarınızla hatırladığınız komik ve garip mesajlaşmalar.

Aybars Han

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,603
Vala benim patlayacağınız çok feci komikler var ancak perma ban yemek istemiyorum :D O yüzden bunları atdım. Bu arada yazılımcıyım ama çok iyi bir seviyede değiliz oyunları belirlediğimiz yerlerde yayınlayacağız ancak bu kadar ciddi gözüken bir olayda bile bizim sohbetimiz böyle.
yazılım v1.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yazılım v2.png
Yazılım v3.png

komık degıl kı bunlar

komık degıl kı bunlar
1) Garip/komik kategorisinde konuşmalar yazmışım.
2) Genelde komik denilebilecek şeyler forumda banlık olacağı için atamayacağımı belirtmişim.
Yine de komik değil diye yorum yapman da bir sorun yok. Ancak konunun amacı bu değil.

1) Garip/komik kategorisinde konuşmalar yazmışım.
2) Genelde komik denilebilecek şeyler forumda banlık olacağı için atamayacağımı belirtmişim.
Yine de komik değil diye yorum yapman da bir sorun yok. Ancak konunun amacı bu değil.
peki

Vala benim patlayacağınız çok feci komikler var ancak perma ban yemek istemiyorum :D O yüzden bunları atdım. Bu arada yazılımcıyım ama çok iyi bir seviyede değiliz oyunları belirlediğimiz yerlerde yayınlayacağız ancak bu kadar ciddi gözüken bir olayda bile bizim sohbetimiz böyle.
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
IMG_20230715_204737.jpg
Benim değil @stereohearts in ama çok komik😅😅😅😅

Screenshot_2023-07-28-23-59-41-661.jpeg
Bu da forumda bir konudan @Cihangir'in günlük oyun rutini 😅😅😅

Son düzenleme:
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
kanka komik değil ki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,700
Üyeler
173,241
Son üye