Payday 2 olabilir lol de oynayabilirsiniz3-4 kişiyiz uzun saatler oynayabileceğimiz (steam'den) oyun arıyoruz. Çok fazla sistem istemeyen oyunlar(Rust, Destiny 2 gibi) lazım.
Payday 2 olabilir lol de oynayabilirsiniz3-4 kişiyiz uzun saatler oynayabileceğimiz (steam'den) oyun arıyoruz. Çok fazla sistem istemeyen oyunlar(Rust, Destiny 2 gibi) lazım.
The long dark3-4 kişiyiz uzun saatler oynayabileceğimiz (steam'den) oyun arıyoruz. Çok fazla sistem istemeyen oyunlar(Rust, Destiny 2 gibi) lazım.
Lolü zorla bıraktık asla olmazPayday 2 olabilir lol de oynayabilirsiniz
TeşekkürlerThe long dark
3 4 kişiyseniz seninde dediğin gibi rust çok güzel gider.3-4 kişiyiz uzun saatler oynayabileceğimiz (steam'den) oyun arıyoruz. Çok fazla sistem istemeyen oyunlar(Rust, Destiny 2 gibi) lazım.
Kaldırıp kaldırmayacağı şüpheli işte diğerlerinin3 4 kişiyseniz seninde dediğin gibi rust çok güzel gider.
Hm anladım haklısınız biraz fazla istiyor bende 8 gb ramim olduğu için vede 60 tl veremediğimden oynayamıyorum.Kaldırıp kaldırmayacağı şüpheli işte diğerlerinin
Ama the long dark tek kişilik bir oyunThe long dark
Online biliyordum yanlış bilgi vermiş olmayayım pardonHm anladım haklısınız biraz fazla istiyor bende 8 gb ramim olduğu için vede 60 TL veremediğimden oynayamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama the long dark tek kişilik bir oyun
Keşke olsa ama ne yazikki değilOnline biliyordum yanlış bilgi vermiş olmayayım pardon