Payday 2 olabilir lol de oynayabilirsiniz3-4 kişiyiz uzun saatler oynayabileceğimiz (steam'den) oyun arıyoruz. Çok fazla sistem istemeyen oyunlar(Rust, Destiny 2 gibi) lazım.
Payday 2 olabilir lol de oynayabilirsiniz3-4 kişiyiz uzun saatler oynayabileceğimiz (steam'den) oyun arıyoruz. Çok fazla sistem istemeyen oyunlar(Rust, Destiny 2 gibi) lazım.
The long dark3-4 kişiyiz uzun saatler oynayabileceğimiz (steam'den) oyun arıyoruz. Çok fazla sistem istemeyen oyunlar(Rust, Destiny 2 gibi) lazım.
Lolü zorla bıraktık asla olmazPayday 2 olabilir lol de oynayabilirsiniz
TeşekkürlerThe long dark
3 4 kişiyseniz seninde dediğin gibi rust çok güzel gider.3-4 kişiyiz uzun saatler oynayabileceğimiz (steam'den) oyun arıyoruz. Çok fazla sistem istemeyen oyunlar(Rust, Destiny 2 gibi) lazım.
Kaldırıp kaldırmayacağı şüpheli işte diğerlerinin3 4 kişiyseniz seninde dediğin gibi rust çok güzel gider.
Hm anladım haklısınız biraz fazla istiyor bende 8 gb ramim olduğu için vede 60 tl veremediğimden oynayamıyorum.Kaldırıp kaldırmayacağı şüpheli işte diğerlerinin![]()
Ama the long dark tek kişilik bir oyunThe long dark
Online biliyordum yanlış bilgi vermiş olmayayım pardonHm anladım haklısınız biraz fazla istiyor bende 8 gb ramim olduğu için vede 60 TL veremediğimden oynayamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama the long dark tek kişilik bir oyun
Keşke olsa ama ne yazikki değilOnline biliyordum yanlış bilgi vermiş olmayayım pardon